Actualitate

Unde mergem în week-end?

Vrei să mergi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de tea­tru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Galeriile de Artă

  • La Galeriile de Artă „Ion Andreescu”, la parter, Uniunea Artiștilor Plastici-filiala Buzău a organizat expoziția „Buzău – oraș des­chis artei”. Participă 12 artiști plastici, fiecare cu câte o lucrare.
  • În perioada 4-19 noiembrie, între orele 10.00 și 15.00, poate fi vizitată expoziția ce conține picturi ale meșterilor populari din Buzău, Constanța și Aiud, realizate în Tabăra Națio­nală de Creație „Amfora-Costinești 2021”. La aceas­tă expoziție organizată de Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău participă 22 de artiști plastici amatori.

Premieră la Cinema City Buzău

  • Vineri, 5 noiembrie, „Familia Monstrulescu 2” revine pe marile ecrane. Pentru 103 minute de petrecut în familie, adulții vor plăti 23 de lei, studenții 18 lei, copiii 17,5 lei, iar pensionarii și elevii 18 lei.

Reamintim că cinematografele funcționează la 30 la sută din capacitatea sălilor, iar participarea este permisă doar persoanelor care prezintă certificatul verde. Fac excepție de la prezentarea acestuia minorii cu vârsta mai mică de 12 ani.

Premieră la Happy Cinema Buzău

  • Iubitorii de dramă și mister sunt așteptați să vizioneze premiera filmului ,,Spirite întunecate” începând de vineri, 5 noiembrie. Filmul va fi difuzat tot week-end-ul, o dată pe zi, în jurul orei 19.00. Prețul unui bilet întreg este 22 lei, iar studenții și elevii vor plăti 16 lei.
  • Pentru momente petrecute în familie, Happy Cinema aduce, în premieră, ,,Punguța cu doi bani”, un spectacol proiectat. Duminică, 7 noiembrie, la ora 11.00, buzoienii sunt așteptați să redescopere poveștile lui Ion Creangă. Pentru 30 de minute de comedie, adulții vor plăti 22 de lei, iar copiii 14 lei.

Articole similare