joi, 22 octombrie 2020

Un tânăr om de afaceri, în fruntea ecologiştilor buzoieni

De la jumătatea lunii ia­nuarie, organizaţia judeţeană a Partidului Ecologist Român are un nou preşe­dinte. Este vorba despre tânărul om de afaceri Cătălin Vlanghe, care a fost numit pe funcţie cu ocazia evenimentului de aniversare a 30 de ani de existentă a Partidului Ecologist Român, ce a avut loc în data de 16 ianuarie 2020. Numirea acestuia a căpătat caracter oficial pe 8 februarie, când a fost votată  în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PER, care a avut loc la Braşov.

Vlanghe spune că şi-a propus ca organizaţia judeţeană a PER să se mute într-un sediu nou, să acopere fiecare comună şi oraş din judeţ cu câte o organizaţie locală, bazându-se atât pe atragerea în partid a ­tine­rilor şi a figurilor noi, dar şi a oamenilor cu experienţă politică.

Cătălin Vlanghe deţine afaceri în domeniile confecţii textile, auto, comerţ şi absorbţia de fonduri europene. El are 31 de ani, a absolvit Liceul Sportiv din Buzău şi este student în anul III al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad. Cătălin Vlanghe este căsătorit şi are un copil.

 

loading...
error: Content is protected !!