Cultură

Un nou trofeu în palmaresul elevei Nadia Drăgan

Eleva Liceului de Arte „Margareta Sterian” Nadia Dragan a mai obținut un premiu acum pe final de an. Este vorba despre Tofeul la grupa 13-15 ani, secțiunea interpretare piese românești, la Festivalul Național de Muzică Pop pentru copii și adolescenți, ediția a XIV-a.

Ramona Drăgan, mama Nadiei, mărturisește că această reușită este rezultatul unei munci în echipă. „Doamna Panainte Cristina și domnul Sandu Costel, doi profesori incredibili, au ajutat- o pe Nadia Drăgan să ajungă la obținerea trofeului de secțiune muzica ușoară”, spune aceasta, care adaugă faptul că, în spatele rezultatului se află toate zilele pline de bucurie și lecțiile de canto pe care cei doi profesori le-au împărtășit Nadiei. La rândul lor, cele două cadre didactice au fost recompensate la acest festival cu Diplome de excelență pentru contribuția și sprijinul acordat la realizarea festivalului.

Nadia Drăgan a avut un an plin de succese pe toate scenele competițiilor muzicale la care s-a prezentat și care o recomandă drept o artistă valoroasă. Cele mai recente trofee le-a obținut în luna iulie anul acesta la Festivalului Național „Dracula Music Contest”, unde evoluția ei pe scenă a fost recompensată cu  cu  două trofee: Trofeul secțiunii interpretare „Nemuritorii”, trofeul „Dan Spătaru” și Trofeul juratului „Bogdan Tommo”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker