Sport

Un meci pentru istorie: finala Europenelor de tenis de masă!

Calificare dramatică, luni după-amiază, în finala de la dublu mixt a Campionatului European de tenis de masă de la Munchen a perechii formate din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs!

Ovidiu şi Berni au fost protagoniştii unei reveniri senzaţionale în semifinale, împotriva uneia dintre cele mai puternice perechi din turneu, austriecii Robert Gardos şi Sofia Polcanova. După ce s-au văzut conduşi rapid cu 2-0 la seturi, descătuşarea a avut loc în setul al treilea, pe care românii l-au adjudecat cu 11-9. A fost momentul din care Bernadette şi Ovidiu au început o cursă de urmărire fantastică, au egalat şi apoi au întors soarta unei semifinale ce părea compromisă!

“Îi mulţumesc lui Berni, care a jucat foarte bine, şi pentru susţinere spectatorilor şi echipei, pentru că ne-au ajutat să câştigăm meciul. Eu şi Berni ne înţelegem foarte bine şi e important pentru o pereche de dublu. Până la finală vorbim despre tactică şi ne bucurăm puţin pentru victoria din semifinală”, a declarat Ovidiu Ionescu, pentru FRTM, imediat după meciul împotriva austriecilor.

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs vor disputa finala de dublu mixt a Campionatului European de tenis de masă de la Munchen împotriva francezilor Emmanuel Lebesson şi Jianan Yuan.

Articole similare