Actualitate

VIDEO | Un an fabulos pentru interpreta de muzică populară Diana Ștefănescu

Interpreta de muzică populară Diana Ștefănescu, despre care „Opinia” relata cu câteva luni în urmă că și-a deschis o școală de muzică la nici 23 de ani, încheie acest an cu rezultate notabile, care i-au adus bucurie și ei și celor din jur. Reușitele ei le-a transformat într-o melodie pe care o dedică tuturor celor care doresc să afle cât de bine i-a mers în acest an, cu urarea ca ascultătorii ei să aibă parte cel puțin la fel cât a avut și ea de lucruri împlinite. „Sper ca tuturor să le meargă poate mai bine decât mi-a mers mie anul acesta, pentru că ultimii ani au fost mai grei pentru toată lumea și cred că merităm să ne bucurăm de seara de Revelion, de anul care vine și să-l începem cu gânduri bune”, este urarea artistei pentru buzoieni.

Și ei, cu multă muncă și dăruire pentru lucrul realizat, chiar i-au ieșit toate proiectele în acest an.  „În pofida faptului că nu am scăpat decât în parte de restricțiile pandemiei, a fost cel mai norocos an al meu. Mi-am deschis atelierul în luna mai și apoi am scos piesa aceasta < M-am născut sub stele rare>, pe care mi-am dorit-o foarte mult, care este orchestrată de frații Ștefăneț. E o melodie făcută pentru mine. Celui care mi-a scris versurile i-am spus:< te rog, scrie-mi niște versuri din care să reiasă cât de norocoasă sunt eu că fac ceea ce fac>”. Și face multe lucruri bune și frumoase. Și-a deschis școala de muzică, unde acum are 32 de copii, dintre care unii au performat după numai câteva luni de pregătire. „Am participat, în decembrie, la un concurs la Școala de Teatru la <George Ciprian>,  cu două eleve, care sunt de câteva luni la școala mea, și nu mă așteptam să aibă atât curaj să urce pe scenă și au luat premii.  Premiul I și premiul al II-lea. Fetița care a luat locul al II-lea are 4 ani, iar cealaltă care a obținut primul loc are 6 ani. Rezultatul obținut a fost o bucurie și pentru ele și pentru părinți”. Cu acești copii pe care îi apreciază foarte mult pentru că, spune artista, „ sunt ambițioși și dornici de premii”, a petrecut și de Crăciun. „Am avut și petrecerea de Crăciun pe care am făcut-o la atelier la mine. Le-am oferit cadouri de Crăciun, am împodobit bradul și am mâncat împreună tort”, spune Diana Ștefănescu.

Tot la capitolul realizări, Diana mai poate trece pe listă anul acesta faptul că și-a cumpărat mașina pe care și-a dorit-o și faptul că s-a mutat în casă nouă.

Noaptea dintre ani o va petrece cu cântec la Complexul turistic Măgura. „O să cânt la în noaptea dintre ani la complexul turistic Măgura. Am cântat aici de Revelion 2-3 ani la rând, pentru că aici sunt primită cu brațele deschise. Anul acesta am zis că voi îmbrăca o ținută care o să aibă și influențe din portul popular, dar într-un mod mai ceva mai deosebit. Așa că mi-am făcut o rochie peste care o să port și un brâu lucrat manual, adică fiecare mărgică  și orice are aplicat este cusut de mână”.

 

 

Articole similare