luni, 10 august 2020

Un buzoian a ratat la mustaţă unul din rolurile principale din serialul „Vlad”

Actorii români au mari emoţii la castingurile pentru filme sau pentru serialele tv, căci nu întotdeauna sunt suficient de convingători. Producătorii serialelor de televiziune caută uneori până în ultima clipă actori pentru rolurile principale. Aşa s-a întâmplat şi la „Vlad”, producţia de succes difuzată pe ProTV, pentru rolul principal concurând la casting şi Denis Ştefan (43 de ani), pe care îl ştiţi din telenovelă „Inimă de ţigan”. El a fost solicitat pentru rolul Vlad Pop, adjudecat însă pe final de Adrian Nartea (38 de ani).

„Acum se fac seriale la noi, sperăm că se fac şi filme româneşti la Buftea, iar partea cu seriale să se reia din nou aşa cum se făceau odată. Am mai dat probe pentru seriale, am fost în nişte discuţii cu o televiziune, din păcate, nu s-a materializat şi mă bucur că au găsit o formulă în care să funcţioneze foarte bine. Le doresc pe mai departe să facă cât mai multe sezoane, cu cât mai multe cu atât mai bine pentru toată lumea. Să nu uităm că atunci când făceam noi seriale, crescusem la o echipă de actori, majoritatea tineri, care se pot face cunoscuţi”, a declarat pentru click.ro Denis Ştefan la momentul aflării veştii că nu va fi în rol principal în serial. Dar şi Dorian Boguţă (48 de ani) a dat o probă tot pentru rolul lui Vlad Pop, ratând la mustaţă rolul.

„Am dat casting pentru Leo, la <Vlad>”   

Trecem la rolurile băieţilor răi şi aici îl avem în ecuaţie pe buzoianul nostru Vasile Calofir. Actorul de 46 de ani, cunoscut din serialul „Numai iubirea” (Acasă TV) „a vânat” rolul durului Leo, fără şanse însă, căci producătorii l-au ales pe actorul Emilian Oprea.

„Am dat casting pentru Leo, la <Vlad>, am stat o săptămână în probe cu Jesus del Cerro (n.r., regizorul serialului). Mi-ar fi plăcut să joc în <Vlad>”, a declarat Vasile Calofir.

Reamintim că serialul „Vlad” a ajuns deja la sezonul 2 şi este serialul nr. 2 în clasamentul audienţelor ProTV, după „Las Fier­binţi”. La decernarea premiilor TV Mania, de la sfârşitul lunii noiembrie, serialul „Vlad” a fost re­compensat cu cea mai de important premiu, şi anume de cel mai bun serial de televiziune, spre surpriza şi bucuria fanilor care aşteaptă deja al treilea sezon al serialului.

loading...
error: Content is protected !!