Sport

Un altfel de moment al adevărului. Meci tare la Sala Sporturilor!

Gloria Buzău – Minaur Baia Mare, azi, de la ora 18.00

Gloria încheie în această seară, la Sala Sporturilor, cea de-a 12-a etapă, penultima a turului, din Liga Națională cu un meci împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din campionat, o rivală de-acum clasică la locurile de Europa, Minaur Baia Mare. Partida găsește echipa buzoiană după șocul cu Dacia Mioveni, în precedentul meci de acasă, care a dus la despărțirea de antrenorul Aurelian Roșca, dar și după o spectaculoasă victorie la Zalău, care a repus formația pe linia de plutire și care, paradoxal, a alimentat speculațiile conform cărora înfrângerea cu Mioveniul a avut și altfel de explicații, ascunse și urâte. Și la jocul de astă seară, Gloria va fi condusă de pe bancă tot de Romeo Ilie, al cărui așa-numit interimat s-ar putea prelungi până în vară, după ce soluțiile unui principal autohton sunt limitate, iar un străin nu este luat în calcul. De cealaltă parte, nici Minaur nu traversează o perioadă prea fericită. Doar locul 8 în întrecerea internă, băi­mărencele vin la Buzău după un eșec la Nantes, în grupele EHF European League, iar sezonul european pare compromis.

30 de lei, intrare generală. Reguli de acces: 30 la sută din capacitatea Sălii

Pentru partida din această seară, Gloria pune la dispoziție bilete la prețul de 30 de lei, în limita a 30 la sută din capacitatea Sălii Sporturilor. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, iar astăzi, între orele 10.00 și 18.00, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor. Conform regulilor în vigoare, accesul la meciul de astăzi este permis persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certifica­tului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării jocului.

Teste rapide, la Sală, înainte de meci: 25 de lei

Pentru a veni în sprijinul suporterilor, clubul va amenaja, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 16.00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competițional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate). Prețul unui astfel de test este de 25 de lei.

Liga Națională – Etapa a 12-a

 • SCM Rm. Vâlcea – Gloria Bistrița 28-25
 • Măgura Cisnădie – Dacia Mioveni 30-21
 • Dunărea Brăila – CSM Slatina 27-24
 • SCM Craiova – Rapid București 29-34
 • CSM Deva – Știința București 24-26
 • CSM București – HC Zalău – azi, ora 16.00, TVR 2
 • Gloria Buzău – Minaur Baia Mare

Clasament

 1. RAPID 33 p.
 2. SCM Rm. Vâlcea 28 p.
 3. CSM București 25 p.
 4. Cisnădie 24 p.
 5. Brăila 22 p.
 6. Gloria 19 p.
 7. HC Zalău 19 p.
 8. Baia Mare 18 p.
 9. SCM Craiova 17 p.
 10. Bistrița 13 p.
 11. Mioveni 9 p.
 12. CSM Slatina 9 p.
 13. Știința 3 p.
 14. CSM Deva 0 p.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker