luni, 10 august 2020

Tu unde îți tipărești materialele promoționale în 2020?

Chiar dacă este pandemie de coronavirus, companiile tot au nevoie de servicii profesionale de tipărire și multiplicare documente, inclusiv de decorare a spațiilor publice și private cu autocolant pe suport rigid, kapeline sau PVC. Active Document Center vă poate ajuta cu mult profesionalism în acest sens. Aici puteți beneficia de cele mai bune servicii de tipărire și multiplicare digitală a documentelor!

Materiale moderne, precum ar fi plăcile kapeline sau plăcile PVC, autocolantul mat sau lucios, se pot folosi pentru personalizarea de magazine, baruri, recepții, centre comerciale și spații de birouri.

Ce sunt plăcile kapaline?

Plăcile de spumă de kapaline (cunoscute și sub denumirea de plăci decorative) sunt ideale pentru semnalizare, plăci prezentări, precum și pentru aplicații 3D (decorații pentru vitrinele magazinelor, afișaje POS / POP, standuri de expoziții și confecționarea modelelor arhitecturale).

Pe acestea se pot trece inclusiv instrucțiuni despre modul în care clienții trebuie să se comporte în interiorul spațiilor respective în condițiile în care reglementările sanitare sunt foarte stricte în această perioadă.

Niciodată nu strică să amintim clienților încă o dată regulile de bază ale igienizării mâinilor, păstrării distanței sociale și așa mai departe.

Și cum se poate face mai bine acest lucru, dacă nu vizual, știut fiind că circa 90% din ansamblul informațiilor pe care le primim sunt de această natură?

Alte variante de personalizare a unui spațiu

Dacă tot suntem la capitolul afișaj, tot aici, la Activ Document Center gășiți și produse afișaj cu rame cu clips.

Pentru înveselirea unui spațiu, tablouri pe pânză cu ramă din lemn sunt excelente.

Acestea se folosesc inclusiv pentru decorarea spațiilor de birouri de acasă, nu doar a spațiilor publice, recepțiilor de unități sanitare, decorarea de magazine, restaurante, spații hoteliere sau pentru decorarea locuințelor. Mai trebuie spus că lățimea maximă a unui astfel de tablou finit poate ajunge chiar până la 140 de cm.

Casetele luminoase sunt în trend și în prezent, indiferent că vorbim de casete luminoase indoor sau casete luminoase outdoor. Ele pot fi casete cu placaj de aluminiu cu led sau neon. Aceste medii de imprimare care vor fi mereu folosite în scopul atragerii atenției publicului.

Dacă lucrezi acasă și vrei să îți faci un birou cu totul deosebit, nu doar un tablou motivațional  agățat pe un perete, un fototapet personalizat te poate ajută în această direcție.

De aici puteți comandă chiar și tapet mat, ecosolvent, realizat cu cerneală 100% ecologică și gramaj de 350 de grame pe metru pătrat, pe care ideal ar fi să îl montezi de unul singur pentru a elimina pe cât posibil pericolul infectării.

Specialiștii de la Activ Document Center oferă și servicii de creație și design grafic, machetare, refacere machetă, finisare, la nivel înalt din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, ulterior se recurge inclusiv la păstrarea machetei realizate conform dorinței clientului, care intră baza de date proprii.

Soluțiile personalizate de tipărire, mai actuale decât oricând

Echipa de la Activ Document Center îți oferă exact serviciile de printare pe hârtie de care ai nevoie:

– personalizarea și tipărirea documentelor firmei tale;

– inserarea mesajelor publicitare în documentele de tranzacție (facturi, de exemplu) etc.

Da, hârtia este esențială chiar și în 2020. Mai ales în România noastră atât de birocratizată. Deși din ce în ce mai multe procese de zi cu zi sunt computerizate, o companie va trebui întotdeauna să se ocupe și direct de furnizori, clienți, parteneri.

În acest sens, materialele tipărite sunt de bază. O carte de vizită elegantă, o mapă de prezentare bine concepută, un catalog de produse optimizat, de exemplu, oferă o experiență palpabilă, mult mai personală decât e-mail marketingul atît de distant (la propriu și la figurat). Și acestea sunt doar câteva exemple despre tipurile de materiale publicitare tipărite pe care o companie trebuie să le aibă.

Vrei să afli mai multe? Intră pe site-ul activdocument.ro chiar acum!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!