vineri, 16 aprilie 2021

,,Trupa de acasă” a lui Fodor, în minivacanță în Turcia

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii ,,Burlacul”, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, a fost filmat în locații inedite, atât din Turcia, cât și din România. Răzvan Fodor, gazda emisiunii, a avut parte și de o surpriză din partea familiei, care i-a făcut o vizită la locul de muncă, pe tărâm turcesc, unde ,,fetele” au rămas timp de două săptămâni.

Îndrăgostit de tradițiile și de gastronomia turceas­că, Răzvan Fodor a fost încântat să revină la Istanbul pentru filmările celui de-al șaselea sezon ,,Burla­cul”. ,,Istanbulul e foarte frumos, dar, din păcate, ca să ajungi la locurile frumoase, nu scapi fără cel puțin o oră în trafic. Dar să îți bei cafeaua sau să iei o cină pe malul Bosforului, sub podul care leagă Europa de Asia, e o minunăție! Bucatăria turcească mi-a plăcut întotdeauna. Este în Top 10 la mine de mult timp – era pe undeva pe locul 6, dar după două luni de stat acolo, a trecut pe locul 4!”, a mărturisit soțul buzoiencei Irina Fodor.

Prezentatorul emisiunii ,,Burlacul” a avut din nou de înfruntat dorul de casă, chiar dacă de această dată avea acces la telefon și, cel puțin teoretic, distanța era mult mai mică. ,,Vorbeam la telefon, dar nu îmi era suficient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva! Foarte frumos a fost! Ele se distrau, iar eu… stăteam în stand-by, cu o cafea în față, lângă piscină și mă uitam la ele, pentru că oricând puteam fi chemat la filmare”, a declarat pentru observatornews.ro Răzvan Fodor.

Aceasta este a doua vacanță în Turcia în care cei trei au fost împreună, după cea din anul 2019, din Side. După acea primă experiență, toți membrii ­fa­miliei Fodor au intrat la cură de slăbire, pentru că ,,regimul” all inclusive le-a dat de furcă cu kilogramele în plus. Acum au mâncat relaxat, cumpătat și au petrecut timp de calitate în cele două săptămâni cât au stat în Turcia, dorind să mai repete experiența cât de curând.

loading...