duminică, 09 august 2020

Trucuri pentru reamenajarea casei de la țară pentru a economisi sume importante

Casa de la țară poate fi o oază în care să te refugiezi pentru a scăpa de “jungla” urbană. Cine nu-și dorește un weekend cu familia și prietenii în aerul curat din zonele rurale? Grătare, soare, muzică și multă veselie. Cu toate acestea, există și multe inconveniente. Lipsa apei calde este, poate, cea mai mare dintre probleme. Instalația este veche și ruginită. Cum să faci măcar un duș? Iarna, casa este, practic, inutilizabilă. Înseamnă că este timpul să îți faci un plan și să o refolosești, astfel încât să ai parte de confort tot timpul anului. Iar tehnologia din zilele noastre îți permite să duci la bun sfârșit acest proiect, fără foarte multă bătaie de cap. Cea mai bună soluție este un instant pe gaz. Astfel de aparate moderne sunt ușor de montat și de folosit. În plus, consumul este foarte redus.

Iată, în continuare, câteva beneficii ale unui instant pe GPL:

  1. Este ușor de montat

Un instant de apă caldă pe GPL are dimensiuni reduse. De aceea, se poate monta foarte ușor, pe orice perete. Mai mult, are un design modern, care îți va reîmprospăta încăperea. Este ideal pentru amplasarea în spații înguste. Atenție, însă: trebuie racordat obligatoriu la un coș de fum pentru evacuarea gazelor arse, iar camera să aibă volumul mai mare de 18 mc și să dispună de ventilație. De asemenea, nu trebuie instalat în exterior. Vântul sau ploaia pot să stingă flacăra.

  1. Siguranța, înainte de toate

Când alegi un instant pe gaz, trebuie să ai grijă la siguranța celor din casă. Față de centralele tradiționale, instantul de apă caldă pe GPL nu are flacără de veghe, iar, după închiderea robinetului, alimentarea cu gaz se întrerupe automat. Astfel, vei evita scurgerile de combustibil în casă. Este ușor de folosit de membrii familie tale, inclusiv de copii.

În cazul unor fluctuații de presiune a apei, instantul rămâne la fel de sigur. Acest aparat modern dispune de o supapă de siguranță, pentru evacuarea apei, lucru care te va proteja de eventuale accidente. Ca să nu mai vorbim despre faptul că va păstra constant debitul de apa caldă în timpul folosirii. Așa că, indiferent dacă faci duș sau, pur și simplu, speli vasele, jetul va fi la fel.

În plus, este foarte ușor să treci de la GPL la gaz natural. Nu ai altceva de făcut decât să schimbi duzele. Simplu, nu?

Poți să vezi aici cum funcționează și ce alte beneficii are un instant pe gaz dotat cu aprindere electronică automată.

  1. Facturi foarte reduse

Plătești cât consumi! Acesta este, poate, punctul forte al unui instant pe gaz. Gata cu facturile umflate ale furnizorilor tradiționali! Cu un debit de peste 7 litri pe minut, este exact ce îți trebuie pentru căsuța ta de la țară. Învârți robinetul și ai, instant, apă caldă. La toate acestea se adaugă durata foarte mare de viață a unui astfel de aparat.

În concluzie, un instant pe gaz este ideal pentru casa ta de la țară. Astfel, întreaga familie se va putea beneficia de confortul urban, iar weekendurile vor deveni mult mai frumoase.

sursa foto – pixabay.com

loading...
error: Content is protected !!