Actualitate

Trei adolescenți din Vrancea, prinși la furat în Râmnicu Sărat

Trei adolescenți din Vrancea, cu vârstele de 15, 16 și, respectiv, 17 ani, au fost prinși de Poliția Locală din Râmnicu Sărat zilele trecute, după ce au furat un telefon mobil dintr-un centru comercial din municipiu. Apelul a fost dat de unul dintre paznicii angajați acolo, iar o patrulă a Poliției Locale i-a identificat pe cei trei tineri, care s-au ales cu dosar penal pentru furt.

„În data de 22 martie, în jurul orelor 14.05, ofițerul de serviciu al Poliției Locale Râmnicu Sărat a fost sesizat telefonic de către un agent de pază din incinta unui centru comercial, cu privire la faptul că trei persoane au sustras un telefon mobil, ce aparținea unei persoane care desfășura activități de comerț în incinta complexului. În urma semnalmentelor primite, o patrulă de Poliție Locală aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Pieței Centrale din municipiul Râmnicu Sărat, a identificat persoanele suspecte, pe care le-a condus la sediul Poliției Locale.

Au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 Cod Penal, împotriva numiților: D.D., în vârstă de 16 ani, S.P., în vârstă de 17 ani și M.A.L., în vârstă de 15 ani, toți având domiciliul în județul  Vrancea. Persoanele în cauză  au fost predate în vederea continuării cercetărilor de către organele abilitate”, transmite Poliția Locală Râmnicu Sărat.

Articole similare