Sport

Trebuie victorie! Meci special pentru Pero Milosevic

HC Buzău – Politehnica Timişoara, duminică, de la 17.30

Revenită pe linia de plutire după victoria de la Cluj Napoca, ce a urmat eşecu­rilor drastice de la Constanţa şi de la Sala Sporturilor, cu CSM Focşani, HC Buzău are parte de un examen complicat cu Politehnica Timişoara. Un duel special, parte a unei rivalităţi declanşate în ultimul sezon, între antrenorul ,,lupilor”, Pero Milosevic, şi fosta sa echipă, pe care a condus-o timp de 6 ani şi cu care a câştigat Cupa Româ­niei. Să ne amintim, în precedentul campionat, partida retur nu s-a putut disputa. Se întâmpla la sfârşitul lunii ­fe­bruarie, iar meciul a fost câştigat de buzoieni la ,,masa verde”, după ce Timişoarei, confruntată la vremea aceea cu o explozie a cazurilor ­po­zitive, i-a fost refuzată deplasarea în turneul de la Bucureşti. Şi în tur, tot buzoienii au avut câştig de cauză, învingându-i categoric pe ,,violeţi”, 28-22, în cadrul unui turneu la Sf. Gheorghe. Timişorenii şi-au luat, totuşi, revanşa, în mai, când au ­eli­minat echipa buzoiană din optimile Cupei României, un meci câştigat cu 34-29 de oaspeţii de duminică, în Sala Apollo din Capitală. Acum, dorinţa de revanşă s-a mutat în tabăra buzoiană, care are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş.

Intrare generală: 15 lei. Accesul în sală, conform regulilor în vigoare. Teste rapide, 20 de lei, la Sală

 • Preţ bilete, intrare ge­nerală: 15 lei. Biletele pot fi achiziţionate online, prin Ticket Net (www.ticketnet.ro) sau de la Sala Sporturilor, duminică, începând cu ora 14.00.
 • Condiţii acces: dovadă vaccinare, schemă completă, dovada trecerii prin boală care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 90-a zi ulterioară confirmării cu virusul SARS-COV-2, test negativ RT-PCR efectuat cu maximum 72 de ore înainte de ora partidei şi test antigen negativ, al unui test rapid, nu mai vechi de 24 de ore înainte de fluierul de start.
 • Acces gratuit pentru minori, doar însoţiţi de un adult. Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării, în calitate de spectatori, la evenimentul sportiv.
 • În faţa Sălii Sporturilor se va afla, începând cu ora 15.00, un punct medical autorizat care, în baza tichetului de acces sau a abonamentului pentru stagiunea competiţională în curs, va efectua testari rapid (certificate), la preţul prefe­renţial de 20 de lei.

Liga Naţională – Etapa a 5-a

 • Minaur Baia Mare – CSM Alexandria
 • CSM Bucureşti – CSU Suceava
 • CSM Bacău – CSM Vaslui
 • Steaua Bucureşti – CSM Focşani
  (duminică, ora 11.00, TVR 2)
 • Dinamo Bucureşti – Dobrogea Sud Constanţa
  (duminică, ora 15.30, TVR 1)
 • HC Buzău – Politehnica Timişoara
 • Potaissa Turda – Universitatea Cluj

Clasament

 1. DINAMO 15 p.
 2. CSM Focşani 12 p.
 3. Constanţa 9 p.
 4. Steaua 9 p.
 5. Baia Mare 9 p.
 6. Suceava 6 p.
 7. CSM Bucureşti 6 p.
 8. Turda 6 p.
 9. HC Buzău 6 p.
 10. Timişoara 3 p.
 11. U Cluj 3 p.
 12. Bacău 0 p.
 13. Alexandria 0 p.
 14. Vaslui 0 p.

Articole similare