Administrație

Transbus explică de ce se actualizează des programul autobuzelor

Anumite nemulțumiri legate de activitatea Trans Bus au fost aduse la cunoștința primarului Constantin Toma, care le-a redirecționat responsabililor cadrul societății de transport public din municipiu. Ultima reclamație primită de edil se referă la actualizarea frecventă a programului de transport despre care un buzoian s-a plâns că stârnește mai multă confuzie, dat fiind că se publică inclusiv rutele pe care nu se schimbă nimic.

De cealaltă parte, reprezentanții Trans Bus spun că actualizarea programului este un „rău necesar”, dat fiind că aceasta se realizează în funcție de cererea de transport. Drept urmare, pentru săptămâna în care elevii s-au aflat în vacanță, programul de circulație al autobuzelor a suferit modificări, motiv pentru care schimbările au fost aduse la cunoștința călătorilor.

„Într-adevăr, actualizăm programul de transport atunci când cererea de transport scade sau crește. De exemplu, acum am fost nevoiți să actualizăm programul de transport, deoarece elevii din județul Buzău au intrat o săptămână în vacanță, cursele de elevi fiind prezente în toate programele de transport ale traseelor din municipiul Buzău și din mediul rural. Un alt motiv pentru care actualizăm programul de transport îl reprezintă faptul că monitorizăm permanent programele de transport în sensul armonizării și eficientizării lor (cerere de transport, grad de încărcare, reducere costuri operaționale etc.)”, a transmis Trans Bus.

Reprezentanții societății de transport mai spun că își doresc ca buzoienii să fie mulțumiți de calitatea serviciilor oferite, iar faptul că sunt solicitați și în afara municipiului reprezintă o dovadă a recunoașterii muncii lor. „Suntem o companie de transport care pune mare preț pe respectul față de călători. Toată activitatea noastră operațională este concentrată pe client, în speța călătorul nostru, iar cea mai mare recunoaștere a activității noastre o reprezintă faptul că suntem solicitați de comunitățile de oameni din jurul municipiului Buzău să efectuăm transport public local și pe raza localităților din care provin”, se mai arată în răspunsul Transbus.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker