Economic

Top 8 metode prin care să alegi corect un cărucior pentru copilul tău

Venirea pe lume a unui copil vine la pachet cu multe schimbări, cheltuieli, dar și multă iubire. Pe piață există o gamă variată de cărucioare, iar dacă ești și tu în căutarea unui astfel de produs pentru copilul tău și nu știi ce alegere să faci, mai jos vei găsi o listă cu recomandări pentru a lua cea mai bună decizie.

Iată cele 8 aspecte pe care să le ai în vedere când faci această achiziție pentru bebelușul tău

  Buget

Înainte de a începe căutările stabilește un buget aproximativ pe care vrei să îl aloci acestui gen de achiziție. În funcție de nevoile și preferințele tale, cărucioarele pot varia ca preț. Ține cont care sunt cele mai importante aspecte pentru tine și familia ta și încearcă să faci cea mai bună și potrivită alegere.

 Tipul căruciorului

Există multe modele de cărucioare, de aceea trebuie să alegi unul care să se potrivească bine cu stilul tău de viață. Există cărucioare standard, modulare 2 în 1 sau 3 în 1, care pot fi adaptate în funcție de vârsta copilului, cărucioare sport, bune pentru drumuri accidentate sau cele tip umbrelă, care pot fi foarte ușor de transportat. De pe babymatters.ro poți achiziționa unul dintre cărucioarele 2 în 1 Cavoe, care reprezintă un standard de calitate, siguranță și o alegere potrivită pentru tine și copilul tău.

  Dimensiune și greutate

Când alegi un cărucior este foarte important să ții cont de dimensiune și greutate. Dacă stai la bloc și ai lift, ar fi recomandat să verifici dimensiunile pentru a te asigura că va intra în lift căruciorul. Dacă nu ai lift, ar trebui să ai în vedere greutatea căruciorului, pentru a fi sigur că îl poți căra pe scări.

  Sistem de siguranță

Un alt aspect important pe care trebuie să îl îndeplinească acest cărucior este siguranța. Asigură-te că are centuri de siguranță în 5 puncte și frâne eficiente pentru ca cel mic să nu fie în pericol.

  Roți

Roțile unui cărucior sunt un alt aspect important pe care să îl iei în calcul când faci această achiziție. Roțile mai mari sunt potrivite pentru terenuri accidentate, iar roțile mai mici pot fi mai ușor de manevrat.

 Spații de depozitare

Spațiile de depozitare sunt foarte practice pentru a păstra în ele diverse obiecte de care aveți nevoie la plimbare. Asigură-te că aceste spații sunt ușor de accesat și destul de încăpătoare.

  Accesorii

Un cărucior vine de obicei cu câteva accesorii care pot fi foarte utile în diverse situații. De exemplu, geanta de scutece poate fi foarte practică pentru a-ți organiza lucrurile eficient sau o umbrelă și o pelerină pentru ploaie sunt utile pentru a-l proteja pe cel mic de intemperii

  Testare

După ce stabilești toate lucrurile pe care să le dețină căruciorul copilului tău, ar fi recomandat să testezi mai multe modele pentru a face cea mai bună alegere.

 În concluzie, cu ajutorul sfaturilor de mai sus poți face o alegere care să se adapteze bine stilului tău de viață și nevoilor tale. Încearcă să te documentezi, să testezi și să ceri review-uri pentru ca alegerea unui cărucior să fie mai ușoară.

Sursă foto: freepik.ro

 

Articole similare