Economic

TOP 5 surprize pe care le poți face de ziua de naștere pentru cei care locuiesc în altă țară

Din momentul în care te desparți de cineva drag și urmează să locuiți în țări diferite lucrurile devin dificile. Nu puteți petrece mult timp împreună, vă vizitați destul de rar și poate chiar nu reușiți să fiți alături unul de celălalt la evenimente importante. Când vine vorba de ziua de naștere, este posibil să nu poți sărbători fizic alături de el, în fiecare an, însă există anumite variante, prin care îi poți trimite diverse cadouri ca semn de iubire. 

Iată, așadar câteva idei de cadouri pentru cei care își celebrează ziua de naștere în străinătate

  • Tort

Având în vedere perioada modernă și evoluată în care trăim îi poți trimite un tort persoanei iubite, indiferent dacă aceasta se află în Marea Britanie, Singapore, Australia sau oriunde în lume. Doar trebuie să contactezi o firmă/ un restaurant care se ocupă de acest proces, iar tortul va fi livrat la adresă. Când persoana respectivă îl primește, o poți suna cu video pentru a-i cânta La Mulți  Ani.

  • Realizează un videoclip pentru ei

Creează un videoclip în care să fie toate persoanele iubite, pe care sărbătoritul și-ar dori să le vadă sau să le audă. Transmiteți câte un mesaj personalizat cu urări și cântați-i La Mulți Ani. Acest lucru cu siguranță îl va bucura și vei reuși astfel să-i demonstrezi că distanța nu va afecta relația voastră. 

  • Cadouri personalizate

Cadourile personalizate sunt cu siguranță variante inspirate și potrivite pentru cel care le primește. Vei demonstra astfel că ești atent la pasiunile lui și îl cunoști cu adevărat. Există atât de multe opțiuni din care poți alege, cum ar fi perne personalizate, căni, rame foto și multe altele. Îl poți surprinde și cu o amintire pe care o aveți împreună. Dacă îți dorești să-i trimiți mai multe lucruri pe lângă acest cadou, poți opta pentru transportul internațional de colete de la Tabitatour pentru că aceștia livrează coletele în deplină siguranță, într-un timp scurt și anume 3-5 zile lucrătoare. 

  • Oferă-i un prânz

Trimite-i sarbatoritului un card cadou la restaurantul preferat. Dacă nu poți fi acolo, cu siguranță felul de mâncare preferat, venit ca inițiativă din partea ta îl a bucura. Dacă nu cunoști restaurantul preferat, alege din cele disponibile pe cel în care vei regăsi preferințele lui. 

  • O petrecere surpriză

Deși nu poți fi alături de persoana iubită, poți organiza o petrecere surpriză pentru ea prin telefon, contactând pe cineva cunoscut care locuiește în aceeași țară. Propune-i această idee, vino cu sugestii, iar el va pune totul în aplicare. Va fi o surpriză plăcută la care tu ai contribuit pentru a fi realizată. Profită de tehnologie și organizează o petrecere inedită chiar de la mii de kilometri distanță.

În concluzie, există o varietate de idei de cadouri pe care i le poți face persoanei iubite care locuiește în altă țară. Distanța nu ar trebui să reprezinte o piedică deoarece datorită tehnologiei, a internetului și a livrarilor internaționale de colete o poți surprinde în cel mai plăcut mod, iar astfel relația voastră va rămâne intactă. 

Sursa foto: unsplah.com

 

Articole similare