Economic

Top 3 cele mai cautate si mai recomandate baterii bucatarie

Timpul pe care l-am petrecut in locuintele noastre in aceasta perioada greu incercata ne-a schimbat tuturor perspectivele. Punem mai mult pret pe cum arata, cat este de utilata si cum ne face sa ne simtim fiecare incapere din casa noastra, iar asta nu poate fi decat o veste buna.

Daca si pe tine te gasim in plin proces de renovare a bucatariei tale, atunci este cel mai bun moment sa citesti acest articol. Venim in intampinarea ta cu informatii reale despre cele mai cautate, mai apreciate si mai recomandate modele de baterii bucatarie. Inspira-te si ia o decizie inspirata pe termen lung, care te va ajuta sa iti remodernizezi locuinta si sa iti sporesti nivelul de confort. E mai simplu decat credeai!

Bateria Grohe Zedra Smart Control

In topul bateriilor performante pentru bucatarie, se gaseste modelul Zedra Smart Control, lansat de Grohe, cel mai mare producator de armuri sanitare din Europa. Aceasta baterie integreaza tehnologia moderna StarLight, suprafata cromata fiind un atuu esential pentru intretinerea aspectului wow pe termen lung.

Functionalitatea Smart Control permite ajustarea debitului de apa prin rotire, avand efecte pozitive pentru cresterea nivelului de confort si, totodata, pentru economia resurselor. Bateria este prevazuta si cu tehnologia Ecojoy, jetul de apa este uniform si fara stropi, iar reglarea lui se face cu usurinta. Modelul este unul rezistent, durabil, ce poate fi utilizat pe termen lung in stare perfecta.

Bateria Grohe Bauloop

In categoria bateriilor Grohe mult mai accesibile ca pret, se gaseste modelul Bauloop, prevazut cu gat de lebada si cu un sistem simplu de instalare intr-o singura gaura. Modul de control este simplist, cu monocomanda, care – impreuna cu teava inalta – satisface toate cerintele de ordinul design-ului modern.

Suprafata cromata, prin tehnologia SmartLight, se asigura ca aspectul impecabil al bateriei nu va avea de suferit, chiar si in conditii de utilizare intensa. Alte avantaje sunt: zona pivotanta la 360 de grade, pipa cu aerator si cartusul ceramic. Aeratorul asigura 100% un flux de apa stabil si limiteaza debitul, prevenind stropirea excesiva, atat de deranjanta in timpul igienizarii vaselor. E avantajos!

Bateria Grohe Parkfield

De data aceasta, ne indreptam atentia asupra categoriei bateriilor prevazute cu furtun, modele tot mai cautate in ultima perioada, datorita aspectului practic. Furtunul flexibil asigura un proces mult mai simplu si mai corect, in acelasi timp, de igienizare. Atat alimentele, cat si vesela, pot fi curatate cu o mai mare usurinta si viteza, datorita flexibilitatii pe care o confera acest model de baterie. Grohe Parkfield castiga la acest capitol prin tehnologiile moderna pe care le integreaza, la fel ca toata gama din care face parte.

Functia pull-out dual spray este o caracteristica aparte a acestui model, ce ofera un plus de confort utilizatorilor. Alte avantaje sunt: cartusul ceramic si protectia impotriva refluxului.

Baterii-Lux.ro ofera discounturi avantajoase la cele 3 modele de baterii bucatarie

Promotiile sunt in toi in magazinul online Baterii-Lux.ro, supra-numit de cumparatori si „universul echipamentelor sanitare”. Tot ce iti doresti – din categoria armurilor sanitare – atat pentru baie, cat si pentru bucatarie, se gaseste la un click distanta.

Toate produsele sanitare Grohe sunt originale si respecta standardele avansate ale calitatii. Mai mult, la Baterii-Lux.ro ai posibilitatea sa cumperi baterii bucatarie prin modalitati flexibile de plata, ce iti permit o investitie pe termen lung. Spor la renovat!

Date de contact:

Tel: 0721482872

E-mail: [email protected]

 

 

Articole similare