Actualitate

Toma: „Dacă referendumul trece, de mâine vom munci și mai mult”

Primarul Constantin Toma a votat în această dimineață, la ora 8.00, la Liceul de Arte „Margareta Sterian”; el a venit, ca de obicei, împreună cu soția sa și a fost însoțit de președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

„Este un vot pentru Buzău, este un vot pentru orașul nostru și pentru viitorul nostru, pentru viitorul tinerei generații, al copiilor și al următoarelor generații. Am emoții privind prezența la vot, dar eu cred că buzoienii au înțeles că nu este un vot pentru un om sau pentru un partid, ci este un vot pentru viitorul lor. Dacă acest referendum va trece, de mâine vom munci și mai mult, să obținem rezultate și mai bune și să încercăm să atragem cât mai multe fonduri europene pentru o mulțime de proiecte care sunt și care vor veni. Pentru că am demonstrat împreună că Buzăul este pe calea cea bună. Sper să ajungem un oraș de top. Dacă referendumul nu va trece, vom ajunge un oraș de top, dar un oraș mai mic; ne vom dezvolta pe verticală, nu și pe orizontală”, a spus Toma după vot.

Un comentariu

  1. Numarati bine voturile ,că tot acelea vor fi și la viitoarele alegeri pentru dl . primar și partidului ăstuia ,de parcă e o căpușă pe spatele românilor. N-am auzit mai multe minciuni și aberații de când sunt în Buzăul asta ca de la membrii ăstora.

Articole similare