Sport

Thriller, apoi telenovelă

O nouă amânare a verdictului contestaţiei Gugeşti - Limpeziş

Membrii Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal nu sunt încă edificaţi în privinţa contestaţiei depusă de campioana Vrancei, Victoria Gugeşti, împotriva celei a Buzăului, Voinţa Limpeziş, în urma barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. Pronunţarea unui verdict a fost amânată din nou pentru săptămâna viitoare, asta după ce Comisia a solicitat informaţii suplimentare din partea unor terţi.

„Termen 25.07.2022 în vederea emiterii unor adrese către AJF Prahova şi AJF Ialomiţa”, este anunţul de încheiere al şedinţei care a avut loc miercuri după-amiază. A fost al treilea episod, după prima înfăţişare şi o a doua convocare care de fapt nu a mai avut loc, membrii Comisiei omiţând iniţal că în ziua fixată, miercurea trecută, echipa vrânceană avea meci la Cernavodă în Cupa României. Rămâne de văzut acum cât de repede se vor mişca cei de la AJF Prahova şi AJF Ialomiţa, destinatarele adreselor FRF, astfel încât să avem un verdict fie în şedinţa de luni, fie în cea de miercuri, 27 iulie, adică fix cu o lună înaintea startului într-un nou sezon de Liga a 3-a.

Comunicat Victoria Gugeşti

„Ieri, 20.07.2022, ora 15.00, la Federaţia Română de Fotbal a avut loc a doua şedinţă în cadrul Comisiei de Disciplină şi Etică, unde s-a analizat contestaţia meciului de baraj, din data de 25.06.2022, dintre CSL Victoria Gugeşti şi ACS Voinţa Limpeziş. Probele depuse la dosar au facut Comisia să decidă amânarea hotărârii, până pe data de 25.07.2022, ora 14.00, sau cel târziu 27.07.2022, ora 14.00”.

Reamintim că înaintea meciului retur, de la Gugeşti, campioana Vrancei a contestat dreptul de joc al nu mai puţin de cinci jucători de la campioana Buzăului – Stelu Costache, Alex Dorel Lemnaru, Alexandru Cristea, Cosmin Ştefan Tudor şi Ionuţ Vişan – care ar fi fost legitimaţi de Voinţa Limpeziş după încheierea perioadei de transferuri, mai exact special pentru meciul de baraj, în vederea creşterii şanselor echipei la promovare. Pe teren, Voinţa Limpeziş a obţinut promovarea în Liga a 3-a după ce a câştigat cu 5-2 manşa tur, disputată pe teren propriu şi a pierdut cu 0-1 returul care s-a jucat pe terenul vrâncenilor.

Articole similare