vineri, 16 aprilie 2021

Testul ciudat la care a fost supusă buzoianca Irina Fodor de soțul ei, înainte de căsătorie

Mai nimeni nu credea, la finalul anilor 2000, că frumosul Răzvan Fodor va renunța vreodată la „starea” de  burlac, dar iată că luna trecută, în spetembrie, acesta a sărbătorit nouă ani de la căsătoria cu buzoianca Irina, femeia care i-a dăruit o fetiță. Artistul, fost membru al trupei Kripton și, mai nou, actor, a mărturisit recent pentru revista VIVA metoda total neașteptată de a o testa pe frumoasa buzoiancă pentru a vedea dacă e femeia potrivită.

Răzvan s-a căsătorit cu Irina în 2010, renunțând fără regret la viața liberă de burlac pentru care era deja celebru. Meritul Irinei pentru această familie perfectă este colosal, căci părea că actorul nu va renunța vreodată la prețioasa li­bertate. Dar nici ușor nu a fost pentru fata care la vremea aceea nu avea cu mult peste 20 de ani.

Când s-au întâlnit, în 2007, ea era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială la Buftea. El era pe platourile de filmare și a remarcat-o. Nu a fost un clasic „s-au văzut, s-au plăcut”, pentru că, deși amandoi se simpatizau, au fost înainte prieteni. El a așteptat-o, iar ea a avut răbdare. Au început să vorbească mai mult după ce Irina l-a sunat de ziua lui, iar el a invitat-o la un botez, unde a supus-o la un test.

„I s–a tras scaunul de sub fund”    

Cei doi au mers împreună la botez, unde Răzvan a pus la cale o glumă.

 „Nu s-a întâmplat ni­mic, niciun sărut, niciun ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… Și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tutu­ror femeilor și soțiilor din gașcă, care au venit foarte siman­dicos aranjate la un asemenea eveniment. Fra­ților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic. Ea a râs cu hohot (…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, a declarat Răzvan Fodor pentru VIVA.

Și nu s-a oprit aici. Artistul a considerat testul suprem plecarea cu Irina într-o vacanță în India, de unde s-a întors plăcut surprins să constate că fata de care era îndrăgostit nu a făcut fițe la condițiile groaznice de cazare.

loading...