ActualitateCultură

Teatrul buzoian anunță o nouă premieră: „Bolnavul închipuit”

Luni, 25 martie, ora 11.00 Teatrul „George Ciprian” prezintă  spectacolul „BOLNAVUL ÎNCHIPUIT”, de Moliѐr,  a cărei premieră va avea loc pe 27 martie, ora 19.00. Teatrul a  pus deja în vânzare bilete pentru cea de-a doua reprezentație a acestei piese , pentru data de 5 aprilie, de la ora 19.00, pentru prima reprezentație fiind sold out.

Regia îi aparține lui Daniel Bucur, iar din distribuție fac parte actorii: Cristi Martin, Adrian Păduraru, Maria Grosu, Iulian Ilinca, Gabriela Porumbacu, Maria Costeschi, Pavel Bârsan, Vlad Andrei, Elena Duicu.

Ultima creație a lui Moliѐre, ,,Bolnavul închipuit” , o comedie cu cântece și dansuri, o adevărată explozie de mișcare, muzică, umor și mai ales, voie bună este regizată de Daniel Bucur, care a ales următoarea distribuție cu actorii: Cristi Martin, Adrian Păduraru, Maria Grosu, Iulian Ilinca, Gabriela Porumbacu, Maria Costeschi, Pavel Bârsan, Vlad Andrei, Elena Duicu.

„Piesa este construită în jurul conflictului ce-i prezintă în antiteză, pe de o parte, pe Béline și Argan, iar pe de alta, pe Angelique și Toinette. Acțiunea se petrece în timpul carnavalului, ceea ce marchează imagistic, conceptual, dar și muzical spectacolul. Muzica punctează momentele importante și „mișcă”, în ritmuri vii, actorii, animând scenele tensionate. În construcția spectacolului există câteva scene exclusiv muzicale și de dans”, transmit reprezentanții teatrului buzoian.

Este un spectacol încărcat de trăiri efervescente, dorințe ascunse și emoții puternice.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker