luni, 06 iulie 2020

Te consideri o adevarata artista? Iata ce pensule de machiaj ar trebui sa te ajute!

Daca ar fi intrebati, majoritatea artistilor ar sustine ca lucrarile lor nu ar fi aceleasi fara ustensilele potrivite. Doar gandeste-te, unde ar fi ajuns marii pictori fara acuarelele si pensulele lor? Acelasi lucru se intampla si in cazul make-up artistilor, a caror munca nu ar avea rezultate la fel de bune fara cateva pensule de machiaj care sa ii ajute.

Bineinteles, nu trebuie neaparat sa fii o profesionista in ale machiajului pentru a putea sa te interesezi despre modul in care se foloseste fiecare pensula in parte. Investitiile facute in diferitele accesorii de make-up nu doar ca vor ajuta orice pasionata de machiaj sa obtina look-ul perfect pe care si-l doreste, ci ar putea chiar sa fie si o metoda de economisire a banilor pe termen lung. Te intrebi cum? Simplu!

Nu vei mai folosi cantitati la fel de mari din produsele cosmetice, iar machiajul va fi mult mai rezistent, atunci cand nu vei mai simti nevoia sa-ti folosesti degetele pe post de pensule de machiaj.

Cu un numar atat de mare de pensule cu diferite forme si materiale, poate sa fie dificil sa cunosti intrebuintarea fiecareia. Cu siguranta nu ai nevoie de un adevarat arsenal pentru a putea sa obtii look-ul perfect, ci doar de cateva pensule machiaj Melkior utile pentru mai multe situatii.

Pensule de machiaj pentru fond de ten

Daca folosesti fond de ten lichid, iti vei dori sa ai la indemanai o pensula din peri sintetici, intrucat acestia vor absorbi mult mai putin produs decat parul natural. De asemenea, in cazul in care iti doresti sa-ti aplici mai multe straturi de fond de ten, pentru o acoperire mai mare, ar trebui sa alegi o pensula cu perii in forma de semiluna.

Insa, pentru zilele in care vrei doar un strat fin de acoperire, foloseste pensula cu taietura dreapta a perilor. Pensulele de machiaj potrivite iti vor fi de ajutor pentru intinderea si estomparea produsului pe piele, cu un rezultat fin si natural.

Pensule de machiaj pentru pudra

Daca inca folosesti accesoriul care vine odata cu pudra pentru aplicarea acesteia, ar trebui sa incepi sa-ti schimbi tehnica de make-up artist. Cu ajutorul unor pensule de machiaj moi, rotunde si voluminoase, vei putea sa consumi mult mai putin produs si, totodata, vei putea obtine si un rezultat mult mai echilibrat si natural. Alege o pensula din par natural pentru a obtine cel mai frumos finisaj posibil, intrucat acest tip de par este foarte potrivit pentru aplicarea produselor pe baza de pudra.

Pensule de machiaj pentru contur

Pentru aplicarea produselor pentru conturarea fetei, cel mai potrivit tip de pensule machiaj este cel fara margini bine definite, cu perii taiati oblic. O pensula pufoasa, taiata in unghi, iti va oferi o mai buna precizie pentru aplicarea conturului.

Este potrivita atat pentru un bronzer, pe care il poti folosi pentru a-ti evidentia structura osoasa a fetei, cat si pentru un iluminator, care sa-ti faca pometii sa straluceasca de parca te-ai afla mereu in lumina reflectoarelor. Daca iti prinzi parul intr-o coada, poti aplica contur si in zona urechilor, pentru a nu lasa sa se vada ce si cat machiaj ai folosit pe obraji.

 

loading...
error: Content is protected !!