duminică, 07 martie 2021

Tavi Colen susține că nu buzoianca Larisa a destrămat trupa Talisman

Alin Oprea primește lovitură după lovitură după divorțul său de buzoianca Larisa Oprea, iar acum i-a venit rândul lui Tavi Colen să spună: „Nu am să-l iert niciodată!”. Fostul ­parte­ner de scenă a lui Alin, Tavi Colen, nu are de gând nici în ruptul capului să-l ierte pe Alin Oprea, deși au trecut 15 ani de la destrămarea trupei Talisman. Artistul susține că nu poate trece peste lovitura pe care i-a dat-o atunci cel pe care îl considera fratele lui și nu îl va ierta niciodată că l-a uitat la greu. „M-au acuzat ziariștii că ne-am certat de la fosta lui soție. Eu am închiriat casa cu Alin. Eu, când am văzut-o prima dată pe Larisa, am dat-o afară din casă. Dar nu de la ea s-a destrămat trupa”, a spus Tavi la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Tavi Colen nu a mai ­rezis­tat și, după 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave. „Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis că este mai bine să mă retrag eu! Atu­nci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu, pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El, într-o dimineață, mi-a luat tot: viața, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată. A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”, a mai spus Colen la Antena Stars.

Iar dacă la capitolul dragoste Alin abia acum își revine după căsnicia cu buzoianca Larisa, Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de aproximativ un deceniu, iar în ciuda ­dife­renței de vârstă de aproape 20 de ani au demonstrat că se înțeleg de minune. Tavi o ajută și profesional, fiind impresarul ei. Au urcat și împreună pe scenă și au făcut spectacol. Emma este ca și a doua mamă pentru fiul pe care îl are din mariajul anterior: „Aș putea să scriu mult și s-o laud în multe feluri pentru că merită, dar o să adun totul în doar câteva cuvinte:  <Îți mulțumesc și sunt feri­cit că exiști în viața mea, Emma!>”, a precizat acesta într-un interviu, când a fost întrebat despre iubita sa.

loading...
error: Content is protected !!