Educație

Târg educațional la Buzău pentru viitorii studenți

Târgul Educațional Student Universitatea „Dunărea  de Jos” Galați ajunge la Buzău miercuri, 18 octombrie. El este organizat  în  Euro Campus, strada Hangarului nr. 8 și va fi deschis în intervalul orar 10.00-16.00.

Reprezentanții facultăților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor veni în fața liceenilor cu programe și specializări interesante, experimente inedite, momente artistice. La acest eveniment va fi organizată  și o tombolă din oră în oră, cu premii oferite de Cocorico și Creionul Meu.

La Buzău, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este prezentă începând cu anul 2020 cu trei specializări la Licență (Educație fizică și sportivă, Drept și Agricultură) și două specializări la Masterat (Inginerie și management în alimentație publică și agroturism și Expertizare în combaterea fraudelor alimentare), însă oferta educațională urmează să fie completată în anii următori cu noi programe de licență și master.

Târgurile educaționale „Student UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker