Fără categorie

UPDATE / Cum s-a produs accidentul mortal de pe DN2B

UPDATE: Din cauza leziunilor grave suferite, bărbatul în vârstă de 35 de ani a decedat la spital. „Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul”, a transmis Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Cealaltă victimă, bărbatul în vârstă de 45 de ani,  a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic și respirator, în curs de investigatii, potrivit Adrianei Bunilă.

Știre inițială: Un grav accident rutier s-a produs luni dimineață, pe DN2B, în Cilibia. Potrivit Poliției, autoturismul condus pe direcția Brăila-Buzău de către un șofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un copac marginal și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul șoferul. Alți doi pasageri, în vârstă de 44 și 35 de ani, de asemenea din Brăila, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker