Monden

Tabăra „Mame și Fiice împreună”, la Cabana Izvoranu

Evenimentul va dura trei zile, în perioada 9-12 august

Dacă nu v-ați programat încă un concediu inedit și doriți să aveți parte de un timp mai special cu copiii dumneavoastră, aveți la dispoziție oferta taberei „Lumea lui Momo, Mame și Fiice”, care se va desfășura la Buzău, la Cabana Izvoranu, timp de trei zile, în a doua săptămână din luna august.

Organizatorii promit să creeze un spațiu special pentru relația mama-fiică, un cadru autentic pentru consolidarea legăturilor de familie care să aducă mai multă apropiere, feminitate și încredere, dar și pentru a cunoaște alte familii. Punctul de întâlnire al taberei mame-fiice este cabana Izvoranu, un cadru liniștit, cu natură frumoasă, departe de zgomotul și stresul urban, cu activități zilnice de consolidare a relației care onorează și îmbogățesc conexiunea vitală părinte-copil.

Tabăra „Lumea lui Momo, Mame și Fiice” este un alt mod de a vă apropia de fiica dumneavoastră, de a vă cunoaște reciproc și a crea acel tip de conexiune care să aducă încredere că iubirea este mereu acolo, orice s-ar întâmpla. Este precum o inițiere în universul feminim plin de tandrețe, căldură, sensibilitate, creativitate, empatie dar și forță pentru viață.

Pe tot parcursul celor trei zile din tabără, ghizi pentru mamele și fetele participante vor fi doi traineri cu o experiență excepțională atât în lucrul cu copiii, cât și cu mamele. Vârsta copiilor care pot fi înscriși în tabără este de 7-14 ani, iar din echipa de facilitare a activităților fac parte traineri Mira Loghin și Ella Oarcea.

Tabăra începe vineri la prânz, pe 9 august, și se încheie luni la prânz, pe 12 august, iar activitățile se vor desfășura între 8.00 și 21.00. Vor avea sesiuni zilnice de yoga, meditație, joacă în natură, gătit, șezători plimbări, cercuri de feminitate, jurnal, foc de tabără. Costurile pachetelor variază între 3.747 lei și 3.947 lei, iar pentru fiecare copil în plus se adaugă suma de 950 de lei. Organizatorii au mai precizat că sunt doar zece locuri disponibile, iar cinci din ele sunt deja ocupate. Pentru înscrieri, puteți trimite un e-mail la [email protected], povestind despre voi și depunând cererea de înscriere.

Articole similare