Monden

Suplimentele pentru potență mențin echilibrul hormonal

Persoanele cu probleme de potenta apeleaza din ce in ce mai des la pastile pentru potenta. De obicei, acestea sunt suplimente alimentare bazate pe un ingredient activ sau un amestec de ierburi.

In general problemele de potenta au la baza o alimentație necorespunzătoare care poate duce la numeroase afecțiuni, inclusiv anomalii hormonale. Dieta zilnică ar trebui să includă acei compuși și minerale care sa regleze activitatea hormonilor sexuali. Aceasta categorie include elemente precum seleniu, zinc și mangan.

Cel mai adesea, organismul însuși este cel care informează despre un nivel mai scăzut de vitamine și minerale. Starea de spirit mai proastă, imunitatea redusă și libidoul sunt primele semne ale deficitului de compuși cheie din organism.

O viata sexuala sanatoasa, indică un nivel optim de testosteron la bărbați și progesteron și estrogen la femei.

Ce substanțe sunt necesare pentru a menține echilibrul hormonal?

Seleniul – este un important compus care este responsabil pentru funcționarea normală a sistemului endocrin, atât la femei cat si la bărbați. După cum s-a dovedit, seleniul afectează calitatea spermei produse. Mineralul susține sanatatea inimii și a ficatului si totodata este extrem de important pentru tiroidă. Seleniul este disponibil în tărâțe, orez brun, hering, sardine, broccoli, ovăz și usturoi.

Zincul – interesant, deficiența de testosteron este de obicei asociată cu un nivel scazut al zincului in organism. Acest element joacă un rol extrem de important în producția de hormoni sexuali. Din păcate, zincul este greu de obținut din alimente. În acest scop, se recomandă utilizarea suplimentelor pe baza de zinc, pentru a compensa aceasta deficiența. Acest mineral este eliminat foarte repede din corp, principala cauza fiind stresul.

Fitoestrogenii – aceștia sunt compuși care sunt disponibili numai în plante. În corpul uman acestia lucrează pe principiul estrogenului – un hormon sexual. Fitoestrogenii au un efect excelent asupra funcției ovariene, inhibă creșterea nodulilor, cresc eficient libidoul. În plus, scad nivelul colesterolului rău si îmbunătățesc funcțiile creierului. Fitoestrogenii se găsesc în: soia, grâu, fasole, fasole, năut, semințe de in, semințe de floarea soarelui, orz si produse din soia.

Arginina – acest compus este un aminoacid care crește cantitatea de spermă produsă și motilitatea acesteia. L-arginina este esențială și pentru prevenirea aterosclerozei, aritmiilor cardiace și hipertensiunii arteriale. Aminoacidul arginina poate fi obținut din carne slabă, ouă, leguminoase, nuci și produse lactate.

Manganul – este unul dintre acele elemente esențiale pentru producerea de hormoni sexuali. Ca compus chimic, joacă un rol cheie în reglarea hormonilor tiroidieni și a insulinei. Elementul stimulează creșterea corespunzătoare a oaselor. Manganul se găsește în produsele alimentare precum: semințe de leguminoase, orez brun, nuci, stafide, banane și fulgi de ovăz.

Toate vitaminele si mineralele responsabile pentru echilibrul hormonal si potenta sunt cunoscute sub denumirea de suplimente alimentare si pot fi achiziționate fără rețetă din magazinul https://pastilepotentasam.ro. Cela mai comandate suplimente alimentare destinate potenței sunt de obicei: L-arginina, extract de muira puana, ginsengul coreean și stimulentele precum guarana sau maca.

Utilizarea regulată a suplimentelor pentru potenta este un succes în obținerea rezultatelor așteptate, cu condiția să fie utilizate în conformitate cu recomandările din prospect.

Articole similare