sâmbătă, 30 mai 2020

Ștefan Bănică, la Buzău în cadrul turneului național

Ștefan Bănică va concerta la Buzău pe data de 5 noiembrie, aceasta fiind a șasea oprire dintr-un spectaculos turneu național în opt orașe românești.

Pre­gătiți-vă pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

Publicul iubitor de mu­zică bună este așteptat să participe la deosebitele concerte marca Ștefan Bănică în cele opt orașe, unde va putea fredona melodiile preferate, va dansa, va cânta și se va bucura de fiecare moment alături de artist și de cei dragi!

Turneu îndrăgitului artist va cuprinde urmă­toarele orașe: Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Buzău (5 noiembrie) Bacău (6 noiembrie) și Botoșani (7 noiembrie), fiind un prilej de a ne ­rea­minti cu drag emoțiile trăite ascultând cântecele artistului, luând parte la un show live unic.

Piese din cariera ce se întinde pe mai bine de 30 de ani

Fiecare spectacol va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan Bănică va crea o atmosferă dansantă și emoționantă prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune.

Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, spunea: „Mu­zica bună unește gene­rațiile!”, și de data aceasta, în fiecare oraș, îi vom dovedi câte zâmbete aduce odată cu melodiile sale, de care ne vom bucura din toată inima!

Alături de prieteni, ­fa­milie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 5 noiembrie, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”!

Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul următor:  http://bit.ly/StefanBanicaBuzau

loading...
error: Content is protected !!