Sănătate

Spitalul Covid din Râmnicu Sărat, la un pas de a fi redeschis

Problema redeschiderii Spitalului municipal Râmnicu Sărat a fost pusă pe tapet din nou astăzi  în ședința de Consiliu Local din Râmnicu Sărat.

„Astăzi l-am invitat în ședința Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Sărat pe domnul Adrian Danielescu, pentru a discuta despre redeschiderea Spitalului și sprijinul financiar de care Spitalul mai are nevoie pentru realizarea acestui pas!

Vestea buna este că urmare a demersurilor realizate de Spitalul Municipal, Primărie și comunitate, Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică, va permite redeschiderea Spitalului Municipal în următoarea perioadă.

Se fac pregătiri intense, iar Consiliul Local va acorda întregul sprijin, așa cum a făcut-o și până acum!”, este mesajul edilului, Sorin Cârjan, pentru râmniceni.

Personalul din spitalul Suport Covid -19 din Râmnicu Sărat a cerut de nenumărate ori redeschiderea unităţii medicale şi pentru alte categorii de bolnavi. Situaţia a fost destul de tensionată în tot această perioadă, iar colectivul medical, susţinut de primarul Sorin Cârjan, a ajuns să facă periodic schimb de adrese cu Direcţia de Sănătate Publică şi Ministerul Sănătăţii în încercarea de a redeschide unitatea medical și celorlalți pacienți, alții decât bolnavii de Covid 19. Pacienții care au mers în ultimul an să se trateze în capital sau la alte unități medicale din județ, ori au decis să amâne să se prezinte la medic până la redeschiderea spitalului râmnicean sunt primii interesați de această veste. Dar, putem spune că la fel de mare interes prezintă și pentru medicii chirurgi de aici care nu au mai operat de aproape un an de zile.

Articole similare

error: Continut protejat!!