Sport

Speranța moare ultima

Gloria își joacă una dintre ultimele șanse, cu Baia Mare

Nu mai e nevoie s-o spunem, orice meci e important pentru Gloria după începutul slab de sezon. Fetele lui Daniel Anca sunt nevoite să câștige cam tot ce e posibil de câștigat, jucând cu o sabie imaginară deasupra capului, partidă de partidă. La fel se va întâmpla și mâine, atunci când la Buzău vine vecina de clasament Minaur Baia Mare. Cele trei puncte sunt cu atât mai importante, cu cât după zece etape s-a creat deja un hău între Râmnicu Vâlcea, echipa de pe locul 6, și Gloria. Cele șase puncte ar deveni aproape imposibil de recuperat dacă gazdele nu înving mâine.

Din fericire pentru Gloria, nici băimărencele nu au un sezon pe măsura așteptărilor. Cu doar 11 puncte, oaspetele de mâine au capotat, de asemenea, împotriva echipelor cu ceva obiective mai îndrăznețe. Ujkic (fostă la Gloria) și compania vin totuși cu un moral bun la Buzău, după două victorii consecutive, ce-i drept, împotriva unor echipe de pluton, Târgu Jiu și Știința.

Speranțe pentru o clasare în locurile 4-5-6 ar mai exista pentru Gloria, mai ales că în week-end s-a dovedit, încă o dată, că surprizele pot apărea de unde nu te aștepți, Râmnicu Vâlcea fiind învisă categoric de antepenultima din clasament, Dacia Mioveni. Însă ca să te ajute rezultatele indirecte, trebuie să te mai ajuți, la rându-ți și tu, câștigând măcar acasă.

Pentru meciul de mâine, costul unui bilet este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate atât online cât și în ziua partidei, de la casa de bilete din imediata vecinătate a Sălii Sporturilor. Copiii de până în 16 ani, sportivii legitimați la orice club buzoian, persoanele cu dizabilități și seniorii beneficiază de gratuitate, în limita locurilor disponibile. Partida  programată de la 17.30 este ultima de pe teren propriu în 2023.

Articole similare