Politic

Spectacol caritabil de Sărbători organizat de femeile social-democrate

Artiștii buzoieni au răspuns în număr mare invitației de a participa la povestea de Crăciun

Organizația femeilor social-democrate din Buzău, condusă de Oana Gheorghiu, organizează, pentru al doilea an consecutiv, un spectacol caritabil menit să ajute buzoienii mai puțin norocoși și să le facă sărbătorile de iarnă mai frumoase.

Astfel, joi, 7 decembrie, la Sala Mare a Consiliului Județean, începând cu ora 19.00, va avea loc spectacolul „Suflet

Oana Gheorghiu

Lângă Suflet”, cu intrare liberă. Femeile social-democrate din Buzău, s-au mobilizat și au invitat artiști buzoieni de valoare să contribuie la cauza caritabilă. Artiștii care au răspuns invitației de a-și dona timpul și talentul pentru a participa la eveniment sunt: Mario Buzoianu, Bianca Constantin, Adelina Dedu, Daniela Matache, Mario Stoica, Alexandra Panaete, Tatiana Răduță, Loredana Răduță, Ansamblul de Dansuri „Plaiurile Mioriței”, Roxana Maria Băducu, Cristina Maria Nicolae, Eduard Antochi, Angela Lazăr, Briana Pătrașcu, „Cântăcioșii lui Răduță”, Diana Ioniță și Maria Maxim.

Cu toții vor cânta și vor dansa pentru a strânge fonduri pentru oamenii fără adăpost din Buzău, din Centrul de Urgență de zi  și de noapte, copiii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă Buzău, 60 de copii de la Școala M. Kogălniceanu care au nevoie de ajutor pentru a-și achiziționa haine și încălțăminte pentru iarnă.

Intrarea la spectacol este liberă, iar buzoienii sunt încurajați să doneze orice sumă pentru a-și ajuta semenii de sărbători.

„Sunt onorată și fericită că cei mai buni artiști locali au dat curs invitației mele de a face parte din acest proiect, care îmi doresc sa fie o poveste frumoasă de Crăciun, pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru pentru a avea Sărbători mai frumoase”, spune Oana Gheorghiu, peședintele OFSD Buzău.

Articole similare