Actualitate

Spectacol caritabil al clubului Vibe Dance Studio Buzău pentru susținerea tânărului Robert Fijer

Vibe Dance Studio Buzău organizează în data de 11 iunie, ora 18.00, la Sala Mare de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, ,, Disney Stories and Friends – Best Of’’  un spectacol caritabil. Vor fi prezentate  cele mai bune momente din spectacolul caritabil organizat cu succes în decembrie 2022, cu momente noi, dar și cu surprize…

Suma obținută în urma vânzării biletelor de intrare și din donații va fi direcționată către un tânăr greu încercat din motive medicale, Robert Fijer, din Valea Sibiciului, Pătârlagele, județul Buzău, unicul copil al familiei Fijer.

În seara evenimentului, 11 iunie, între orele 17.30 – 20.30, la intrarea în Sala Mare de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, va exista o urnă unde se pot face donații.

De la cei mai mici membrii, la început de drum, până la cei mai experimentați, vom sărbătorii evoluția tuturor, munca depusă în tot acest timp și rezultatele extraordinare obținute de aceștia în cadrul familiei Vibe Dance Studio Buzău.

Tematica spectacolului va fi ,,Povești Disney și Prietenii”, sperând că într-o perioadă dedicată copiilor, vom putea aduce un strop de speranță, încredere, iubire și bucurie în sufletele celor care ne vor admira.

 

Cine este Robert Fijer

La doar 19 ani, ROBERT a fost diagnosticat cu leucemie. Tânărul se pregătea să dea la Academia de Poliție, când a aflat că are ceea ce științific se numește limfom non – Hodgkin, cu celule mari tip B, o nouă realitate care s-a pus în calea visurilor sale. După o serie de tratamente, care nu a reușit să oprească evoluția bolii, adolescentul a fost transportat de urgență la o clinică din Turcia, unde a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale..

Intervențiile chirurgicale și tratamentele la care urmează a fi supus sunt însă extrem de costisitoare. Doar în 11 mai 2023  familia a făcut o plată de 30.000 de euro.

„Toată echipa Vibe este implicată în organizarea evenimentului în mod voluntar. Va fi un eveniment vizibil la nivelul întregii comunități buzoiene, atenția fiind direcționată spre Robert care are nevoie de ajutor, dar și spre copiii și oamenii care fac lucruri deosebite. Nu în ultimul rând, prin evenimentul nostru ne dorim să mobilizăm cât mai mulți oameni din comunitate, în speranța că ni se vor alătura atât pentru a sărbătorii evoluția tuturor copiilor Vibe dar și pentru a veni în sprijinul lui Robert Fijer”, anunță organizatorii.

Atât invitațiile cât și biletele evenimentului, se găsesc la sediul Clubului Vibe, acesta având sediul pe Str. Mesteacănului, nr. 10, Clădirea Contactoare, etj. 1, Sălile de Dans – Vibe Dance Studio. Tot la sediul nostru se pot face donații suplimentare, centralizate, cu suma donată în plus, având numele și semnătura persoanei care a făcut acest gest.

„Noi, familia Vibe Dance Studio Buzău, credem și vrem să ne demonstrăm nouă că și în municipiul Buzău, se pot desfășura evenimente culturale care aduc oamenii împreună pentru alți oameni!

 Vă mulțumim și vă așteptăm la cel mai frumos Spectacol Caritabil de Ziua Copilului, organizat de Vibe Dance Studio în cele peste două decenii de activitate!”, este mesajul echipeiVibe Dance Studio Buzău.

Articole similare