Monden

Soția lui Benone Sinulescu, vești despre starea de sănătate a artistului

Soția lui Benone ­Si­nulescu, Elena, a făcut declarațîi după ce artistul a fost externat din spitalul în care s-a tratat timp de 14 zile. Ea spune că artistul buzoian se simte mai bine, însă urmează în continuare un tratament.

,,Starea lui e una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, își urmează tratamentul”, a precizat soția artistului pentru playtech.ro. Elena Sinulescu a mai adăugat că Nea Beni își dorește liniște, să se recupereze, să trăiască retras pentru o perioadă de timp, să se concentreze doar asupra sănătății lui. „Vă pot asigura că nu și-a pierdut vocea și că îmi cântă des prin casă. Semn că nu și-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru așa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a mai punctat aceasta pentru sursa citată.

Și fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a făcut declarații despre starea lui Benone Sinulescu. „Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa, că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus Ionuț Pavel într-un interviu acordat la Antena Stars.

Oricum, este clar că doctorii i-au recomandat artistului odihnă și o listă lungă de medicamente. ,,Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o opera­ție, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, au spus și apropiații solistului de muzică populară.

Din păcate, Benone Si­nulescu nu va mai face bani cu sacul din muzică în acest an, mai ales pentru că pro­blemele de sănătate îl țin departe de pasiunea sa și de evenimente. „El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro pentru un recital de 45 de minute. Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021”, au mai spus aceleași surse, în exclusivitate pentru impact.ro.

Marea dorință a lui Nea Beni, după externare: ,,Doar acolo îmi pot încărca bateriile!”

Benone Sinulescu are o mare dorință, după externare: vrea să fie dus la casă părintească din ­Si­riu! Ba chiar, artistul a susținut că doar acolo se simte bine: „Doar acolo mă pot reface, îmi pot încărca bateriile”.

Totuși, dorința lui nu poate să fie îndeplinită, mai ales pentru că este riscant să fie transportat până acolo în momentul de față, el luptându-se cu problemele de sănătate. „Dar e riscant să fie transportat, mai ales acum, pentru că drumul e foarte lung, de sute de kilometri. Soția lui nici nu vrea să audă, vrea ca el să rămână la Arad, unde doctorii îi cunosc istoricul me­dical”, au mai adăugat, pentru impact.ro, apropiații artistului de muzică populară.

Reamintim că artistul, în vârstă de 84 de ani a fost găsit inconștient, pe 8 iulie, în casa de la țară, fiind internat într-o clinică, iar mai apoi în Spitalul Județean Arad. Elena Sinulescu i-a asigurat pe fanii lui Nea Beni că starea sa este bună. ,,Benone este acasă de câteva ore și e conștient și întremat!”, a mai declarat ea, pentru Kanal D, după externarea lui Benone Sinulescu.

Directorul medical al Spitalului Județean Arad, Lenuța Timiș, a declarat: „Pacientul a plecat de la noi într-o situație mult mai bună decât a sosit”. Iar, cu câteva zile înainte ca Benone să plece acasă, profesorul Anton Hadăr a menționat, pentru România TV, că maestrul se simte bine, este vesel și comunică, spre fericirea fanilor ce își doreau să îl știe bine. „Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunică tot timpul. Este sub asistența medicilor, se ocupă specialiștii de starea sa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt înfundate. Aici, dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai bună a creierului”, a zis acesta.

Articole similare