Politic

Social-democrații buzoieni, acțiune de ecologizare de Ziua Pământului

De Ziua Pământului, Organizația Județeană PSD Buzău a organizat o amplă acțiune de ecologizare în comuna Vernești. Alături de tinerii social-democrați, la activitate au participat deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău Adrian Petre, precum și viceprimarul municipiului Buzău Oana Matache.

Peste 50 de tineri au participat la acțiunea de ecologizare de la Vernești. Aceștia au fost mobilizați prin intermediul Organizației de Tineret a PSD Buzău, care s-a implicat constant, de-a lungul timpului, în diverse acțiuni de protejare a mediului. Ei au strâns zeci de saci de gunoaie și s-au declarat încântați că au putut marca Ziua Pământului făcând ceva concret pentru conservarea și protejarea mediului înconjurător.

„Responsabilitatea protejării mediului ne revine tuturor și depinde de fiecare dintre noi să lăsăm în urmă o lume mai bună!”, au scris social-democrații buzoieni pe pagina lor de Facebook după încheierea acțiunii de ecologizare.

Acțiunea a făcut parte dintr-o campanie mai amplă a Partidului Social Democrat pentru a marca Ziua Pământului. La nivel național, Partidul Social Democrat a reușit să strângă joi peste 10.000 de voluntari și zeci de tone de deșeuri din toate județele țării.

Text asumat de Partidul Social Democrat – Filiala Buzău

Articole similare

error: Continut protejat!!