marți, 22 septembrie 2020

Siguranta in orice spatiu prin servicii profesionale de dezinsectie. Alege intelept

Spatiile pe care le utilizam frecvent, indiferent ca sunt comerciale, industriale sau rezidentiale, trebuie curatate si igienizate cu regularitate pentru mentinerea unei stari bune de sanatate. Pentru a realiza acest lucru in siguranta, putem apela la servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, oferite de firme specializate care uilizeaza produse profesionale destinate in mod specific daunatorilor, fara a afecta viata altor animale sau a oamenilor.

Firmele specializate ofera servicii calitative de dezinsectie Valcea, care iti ofera siguranta unui spatiu cu adevarat curat.

Ce este dezinsectia?

Dezinsectia este o procedura complexa a carei scop este prevenirea sau eliminarea tuturor insectelor daunatoare pentru om dintr-un anumit spatiu. Insectele pot provoca un real disconfort, insa, pe langa acesta, pot fi purtatoare de boli infectioase sau parazitare.

Spatiile in care se vor utiliza servicii de dezinsectie pot fi de orice natura: locuinta, fabrica, unitate de invatamant, restaurante, scari de bloc etc. Spatiile cu profil public au obligativitatea sa apeleze la servicii de dezinsectie o data la anumite intervale de timp stabilite prin lege, astfel evitandu-se amenzile din partea autoritatilor.

Serviciile de dezinsectie Valcea sunt efectuate in siguranta cu cele mai bune substante si echipamente profesionale, in concordanta cu normele impuse de Uniunea Europeana.

Care sunt metodele de dezinsectie?

  • Metoda prin aplicare de gel: substanta activa sub forma de gel se aplica in toate locurile infestate cu ajutorul unui dispozitiv special;
  • Metoda prin stropire: in cazul acestei metode, substanta utilizata se amesteca cu apa si se stropeste pe toate suprafetele cu ajutorului unei pompe profesionale;
  • Metoda prin vaporizare: in acest caz se utilizeaza echipamente speciale care transforma substantele active in aerosoli care se depun incet pe intreaga suprafata tratata.

Recomandari de produse

Substantele utilizate pentru dezinsectie precum si proportiile depind de suprafata care urmeaza a fi tratata si de insecta daunatoare. In oferta magazinelor de profil puteti gasi un insecticid foarte bun, cu spectru larg de actiune impotriva insectelor comune precum gandacii, furnicile, moliile sau paianjenii, numit K-OTHRINE SC.

Este un produs biodegradabil, deci prietenos cu mediul, care prezinta toxicitate scazuta asupra vietuitoarelor non-vizate, nu pateaza suprafatele si nu lasa urme. Poate fi folosit in exterior si in interior. Un alt produs foarte bun este AGROMAD TETRACIP. Acesta are un efect rapid asupra insectelor cu actiune soc si reziduala. Se poate utiliza in siguranta deoarece prezinta toxicitate scazuta fata de animale si oameni. Dozajul trebuie ajustat in functie de insecta vizata.

Desi exista produse pe care oricare dintre noi le putem utiliza, este de preferat sa apelam la specialisti in domeniu, deoarece substantele sunt sensibile si toxice cu instructiuni foarte clare de utilizare pe care doar un specialist le poate respecta cu strictete.

Descopera servicii profesionale doar aici

Agromadpest este o companie specializata in servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie Valcea. Specialistii se ocupa de spatii de orice natura, indiferent ca este vorba despre locuinte sau fabrici de productie folosind produse de inalta calitate care respecta cu strictete normele europene. Pe langa servicii, pe site-ul companiei sunt prezente si diferite substante pe care le poti utiliza singur, insa, pentru spatii comerciale sau industriale este necesara apelarea la firme de profil, deoarece este un proces prea dificil.

Indiferent de daunatorii cu care te confrunti, trebuie sa stii ca totul este temporar si usor de solutionat datorita specialistilor de la Agromadpest.

loading...
error: Content is protected !!