Actualitate

Și-a bătut soția și a înjurat polițiștii

În data de 19 ianuarie, instanța a dispus arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Brăești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Totul a început în seara zilei de 17 ianuarie, când polițiștii Secției de Poliție Rurală Pârscov au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la un caz de violență domestică din Brăești. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție pentru a verifica cele semnalate. Pe o cale de acces către imobilul indicat a fost găsit un bărbat în vârstă de 36 de ani care se deplasa pe jos cu un minor de 11 luni în brațe, acesta manifestând o atitudine agresivă pe fondul unui conflict cu soția.

Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat și cu polițiștii, cărora le-a adresat injurii și amenințări cu acte de violență și chiar a încercat să-i agreseze. La fața locului au fost dirijate forțe suplimentare, iar în momentul în care intervenția nu a mai prezentat risc pentru copil, bărbatul a fost imobilizat. Pe numele său polițiștii au emis atunci ordin de protecție provizoriu și au demarat cercetări pentru violență în familie.

În data de 18 ianuarie, în urma probatoriului administrat și a plângerii formulate de către doi polițiști care au intervenit în cazul de violență domestrică din acea seară, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele a dispus continuarea urmăririi penale față de agresor pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. De asemenea, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În data de 19 ianuarie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Articole similare