Monden

Senzația trap-ului românesc vine la Buzău

Un nou concert din seria „Cele mai blană concerte de după pandemie” din vara lui 2022, organizate de managerii conceptului After City Festival la cererea clienților, va avea loc pe 20 august, începând cu ora 22.00, la cunoscutul club buzoian.

Este vorba despre Ian, una dintre senzațiile trapului românesc, care, de fiecare dată când urcă pe scenă, face un show incendiar împreună cu publicul. Pregătit pentru un live performance de valoare, traperul va cânta piesele proprii, dar și pe cele lansate în colaborare cu mari artiști ai scenei trap, precum Oscar, Aerozen și Petre Ștefan. Prin urmare, fiți alături de el pe scena din After City Club sâmbătă, că să auziți live cele mai tari „bangere” care au stat în trending pe YouTube și Spotify, precum Biznis, Palmat, Lumea Asta, Urgențe, Veste, Slayer 2 și multe altele.

În deschidere, Fratele Cease va face încălzirea cu un set de trap american și drill și va garanta că seara se va încheia cu mare after party marca @trap.n.rolla, ce va fi difuzat și pe rețelele de socializare, unde Ian se bucură de aproape 85.000 de subscriberi pe contul său personal de Youtube. Pentru detalii și mai multe informații, va stă la dispoziție telefonul 0755.059.184.

Mult timp, Ian a cântat alături de Azteca, formând unul dintre cele mai de succes duo-uri de trap din România. La jumătatea anului trecut însă, cei doi au decis să se separe, fără a exista însă vreun oficial din partea artiștilor, ci doar diverse story-uri care arată faptul că între cei doi artiști există divergențe. Ian și Azteca, împreună cu Freelook, au înființat label-ul „Ocult Records”, iar cearta pare că a început de aici. Totul a pornit de la un story pus pe Instagram de către Azteca, în care acesta spunea că Ian, unul dintre cei trei membri fondatori ai „Ocult Records”, ar fi înregistrat marca pe ascuns. Acesta din urmă, la rândul său, a răspuns printr-un story, tot pe Instagram, prin care dovedea că Azteca a încercat să schimbe parola de la email-ul „Ocult Records”. Cearta a continuat pe Instagram și subiectul a devenit unul sensibil. Ian a postat diverse screen-shot-uri cu tabele în care erau trecute piesele pe care acesta le-a compus și cifrele pe care reușise să le adune pe YouTube, comparându-le cu piesele lansate de Azteca, mai puține la număr. Practic, înțelegerea inițială a fost ca toate încasările de pe piese să fie împărțite la trei, chiar dacă piesa este produsă de un singur artist. După ce Ian a lansat piese pe bandă rulantă, nu i-a mai convenit să împartă profitul cu colegii lui din „Ocult Records” care nu aveau nici un fel de aport la material.

 

Articole similare