Sport

Se mai scapă de balast. Gloria s-a despărțit de Patapis

Gloria s-a despărțit de Dimitrios Patapis, jucător care venise în Crâng în vară și care s-a aflat, în mai multe rânduri, în unsprezecele de start. „Divorțul” dintre grec și gruparea buzoiană era oarecum anticipat, dat fiind faptul că stoperul elen nu a făcut parte din delegația trimisă în Antalya. Miercuri seară, a venit și anunțul postat pe contul de Facebook al clubului: Mulţumim, Dimitrios Patapis! Gloria Buzău şi fundaşul grec au ajuns astăzi la o înţelegere pentru încetarea relaţiilor contractuale. Îi mulțumim lui Dimitrios Patapis pentru tot ceea ce a realizat pentru echipa noastră și îi dorim mult succes mai departe”.

Sosit la Buzău cu acordul lui Andrei Prepeliță, fundașul central nu a impresionat, dar nici nu s-a remarcat prin gafe memorabile. Înainte de a semna cu Gloria, Patapis a fost desemnat, conform spuselor actualului antrenor, cel mai bun jucător din al doilea eșalon grec, distincție care poate însemna ceva în CV-ul unui jucător. Dimitrios Patapis venise de la Apollon Smyrnis, echipă mai puțin cunoscută, cum, de altfel, sunt cam toate cluburile unde activase. Grecul a avut stagii pe la Doxa Paralias, Keravnos Agiou Vasiliou, APS Patrai, PAO Vardas, AE Archaiki sau Chania. Singura grupare cu oarecare pedigree la care jucat este Panachaiki, club din Patras care a ajuns de două ori în semifinalele Cupei Greciei.

Conform surselor noastre, se poartă discuții și cu alți jucători, pentru rezilierea de comun acord a contractelor. Numele unora dintre acești fotbaliști sunt ușor de ghicit, având în vedere că o parte dintre ei, ieșiți din planurile lui Prepeliță, au fost trimiși deja să se antreneze cu echipa de tineret. Pentru Gloria, succesul acestor negocieri ar însemna mult, întrucât s-ar mai echilibra fondul de salarii, după ce alți zece jucători au sosit în pauza de iarnă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker