ActualitateAdministrație

Se deschide Târgul de Crăciun din Crâng

Au mai rămas câteva zile până la 1 decembrie, când se va deschide oficial Târgul de Crăciun din Parcul Crâng, organizat de Primăria Buzău. Până pe 7 ianuarie, buzoienii se vor putea bucura de spectacole și bunătăți tradiționale comercializate la căsuțele amplasate în parc. Copiii au la dispoziție distracțiile din Orășelul Copiilor, căsuța lui Moș Crăciun, cu ateliere educative și daruri, precum și spectacole de teatru destinate lor.

De asemenea, vor fi susținute concerte cu colindători din județul Buzău, dar și artiști renumiți, precum Ștefan Bănică Junior, Zdob și Zdub, Alexandra Ușurelu, Ducu Bertzi, Theo Rose, Nicole Cherry, Roxen și mulți alții. „Pe 1 Decembrie, deschidem Târgul și pornim iluminatul festiv! Cu ocazia Zilei Naționale a României, de la ora 17:00, vă așteptăm cu un program deosebit. Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic de la 10.00 la 22.00, în parcul Crâng, iar spectacolele vor începe la ora 17:00, în fiecare weekend, până la Crăciun și de Sfântul Nicolae”, se arată într-un comunicat al Primăriei Buzău.

Găsiți programul complet al Târgului de Crăciun și al Revelionului pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Buzău.

Articole similare