Educație

„Școala din parc” caută colaboratori pentru proiectele de educație incluzivă

Școala din parc este un proiect educațional al Primăriei Buzău prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” care își propune să ajungă la cât mai mulți copii din municipiu.

Ca și anii trecuți, organizatorii își doresc ca în cadrul proiectului  să promoveze și în 2023 educația, iar în acest an, educația incluzivă se află printre priorități ca „să ne conectăm cu cei care au aceleași idealuri ca și noi”, spun reprezentanții Centrului Culutral și Educațional.

De aceea, aceștia lansează o invitație către organizațiile neguvernamentale care doresc să se implice în acest proiect. „Invităm persoanele/instituții/ong-uri și grupuri care promovează educația incluzivă să se alăture demersului nostru pentru a facilita participarea în cadrul proiectului. Ne propunem să facem cunoscut proiectul și în rândul copiilor atipici care vor să participe la activitățile culturale și educative. Suntem deschiși oricărei forme de dialog și colaborare! Educația incluzivă este cea mai eficientă modalitate de a oferi tuturor copiilor o șansă echitabilă de beneficia de educație non-formală, de a învăța și de a-și dezvolta competențele de care au nevoie pentru a se dezvolta”, transmit reprezentanții Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”.

Cei interesați  de participare/colaborare sau vor să transmită idei pot trimite un e-mail pe adresa [email protected], în care să  prezinte organizația din care face parte și cum crede că se poate colabora.

Articole similare