sâmbătă, 06 iunie 2020

SCM Gloria Buzău pune la dispoziția autotităților mini-hotelul echipei, pentru carantina persoanelor suspecte de coronavirus

Pentru a se evita răspândirea coronavirusului care a dus la pandemia COVID-19, directorul SCM Gloria Buzău a anunțat, pe 19 martie, că și arena din Buzău este pregătită pentru a fi pusă la dispoziția autorităților.

Potrivit liga2.ro, directorul Ion Cazan spune că sportivilor clubului li s-a dat drumul acasă, iar mini-hotelurile echipelor de fotbal, respectiv rugby, pot fi cazate persoane suspecte de această boală care a creat haos pe întreg globul.

„Asta înseamnă 20 de camere cu 40 de locuri”

Directorul SCM Gloria Buzău spune că cele două spații de cazare pentru sportivi sunt pregătite pentru a fi puse la dispoziția autorităților dacă va fi cazul. 40 de locuri sunt disponibile.

„Vreau să informez cetățenii buzoieni că cele două spații, mini-hotelul de la fotbal, cât și mini-hotelul de la rugby, ceea ce înseamnă 20 de camere cu 40 de locuri, la momentul acesta sunt puse la dispoziția autorităților. În situația în care va fi nevoie, ele pot asigura izolarea personalului, conform precizărilor Comitetului pentru Situații de Urgență. Dar, asta doar dacă va fi cazul”, a transmis Ion Cazan într-o conferință de presă.

Șeful secției de fotbal a SCM Gloria Buzău este Cristian Marian Lupu.

Echipa de fotbal a SCM Gloria Buzău e clasată pe locul 8 în Liga 2 în acest moment, după 24 de etape, cu 33 de puncte.

loading...
error: Content is protected !!