Monden

Sărbătoarea comunei Beceni îl readuce pe scenă pe Nicu Paleru

Reprezentanții Primăriei Beceni, alături de cei ai Consiliului Local, au pus la cale organizarea unei noi ediții a sărbătorii comunei, în care sunt invitați artiști de top, în frunte cu Nicu Paleru. Cea de-a X-a ediție a Sărbătorii Comunei Beceni va avea loc pe stadionul de fotbal, iar atmosfera va fi întreținută și de mulți soliști de muzică populară și ușoară din Buzău!

Prin urmare, în ziua de Sfântul Ilie vor urca pe scenă Nicu Paleru, artiștii din trupele Nemuritorii, Kronos, Iulia Beceanu, Dora Ungureanu, Octavia Coșar, Mihaela Filimon, Georgiana Enică, Alexandra Panaete și Andrei Dinu. De asemenea, vor întreține atmosfera artiștii de la Ansamblul „Slănic Junior” Beceni, Ansamblul de dansuri populare „Plai cu dor” și „Plaiul Nucului”. Sărbătoarea folclorică de la Beceni de anul acesta va fi prezentată de Mădălina Manolache.

 

Reamintim că Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lumea muzicii de petrecere. Artistul se bucură în prezent de un succes colosal, fiind foarte îndrăgit chiar și în America.
Invitat în cadrul emisiunii Star Matinal, cântărețul a făcut mărturisiri în exclusivitate despre viața sa personală. „Dacă mă uit în oglindă, acum 21 de ani eram la fel ca acum. Gândesc la fel, nu m-am schimbat. Sufletul a rămas același. Prietenii se schimbă, e normal. Poate că nu din vina lor, ci și din vina mea. Cu trecerea anilor nu mai vrei să ai foarte multe anturaje, vrei să fii mai liniștit”, a declarat Nicu Paleru pentru Antena Stars.

Articole similare