Educație

Săptămâna Porților Deschise la Academia de Studii Economice

În perioada 27 februarie – 3 martie, Academia de Studii Economice organizează Săptămâna Porților Deschise, eveniment dedicat elevilor din anii terminali de liceu, interesați să afle mai multe despre admiterea din acest an. Într-un comunicat se precizează că vor fi vizite ghidate, cu programare în prealabil, ocazie cu care elevii se vor familiariza cu facultățile și programele de licență ale instituției de învățământ superior, precum și cu spațiile de învățământ.

Astfel, viitorii candidați se vor întâlni cu studenți, profesori și reprezentanți ai Serviciului Marketing și Comunicare, care le vor răspunde la întrebările referitoare la oferta educațională și procesul de admitere la programele universitare de licență din acest an. De asemenea, elevii vor primi și materiale informative.

„În perioada 27 februarie – 3 martie a.c. are loc Săptămâna Porților Deschise la ASE, eveniment dedicat elevilor din clasele a XII-a si a XI-a, interesați să afle mai multe despre admiterea la ASE, despre ce oportunități oferă universitatea noastră pentru studenții săi. ASE primește vizite ghidate, cu programare în prealabil, ocazie cu care elevii se familiarizează cu facultățile și programele de licență ale ASE, precum și cu spațiile noastre de învățământ. Viitorii candidați se întâlnesc cu studenți, profesori și reprezentanți ai Serviciului Marketing și Comunicare, bucuroși să le răspundă la întrebări referitoare la oferta educațională și procesul de admitere la programele universitare de licență din acest an. Elevii primesc materiale informative care să vină în ajutorul lor”, se arată într-un comunicat al ASE.

Programările se pot face la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021 319 1929.

Articole similare