Actualitate

Sâmbătă are loc premierea celor cinci finaliști ai competiției „Dumitru Dan”

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 14.00,  va avea loc decernarea premiilor Trofeului „Dumitru Dan”, ediția a III-a. Evenimentul este organizat  de Muzeul Județean Buzău, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Penteleu cu respectarea restricțiilor sanitare impuse de pandemia de Covid 19.  Din acest motiv, organizatorii anunță că „evenimentul va beneficia doar de prezența organizatorilor, a Președintelui Consiliului Județean Buzău, a cicliștilor de anduranță și a voluntarilor”. Finaliștii ediției din acest an a Trofeului Dumitru Dan sunt: Mănăilă Cristian, Resceanu Mădălin, Radu Cristian, Deacănu Vasile Viorel și Grigore Simona Iuliana.

Reamintim că Trofeul „Dumitru Dan”, inițiat în anul 2019 la propunerea ciclistului buzoian Cristi Mănăilă, evenimentul a reunit, pe parcursul a trei ediții, numeroși sportivi din diverse zone ale țării. Anul acesta, între 24 iulie și 15 august, Cristi Mănăilă a participat la cursa internațională de ciclism de anduranță North Cape 4000 Edition IV, pe un traseu deschis la Rovereto, Italia, până la Capul Nord, Norvegia, purtând sigla Muzeului Județean Buzău și a Trofeului Dumitru Dan. Participarea sa la evenimentul internațional a urmărit de asemenea și promovarea unor valori buzoiene, motiv pentru care îi mulțumim.

Evenimentul va putea fi urmărit pe pagina Facebook – Dumitru Dan Globe-trotter sau Dumitru Dan globe-trotter – Proiectul Muzeului Judetean Buzau.

Articole similare