Economic

Sala de Jocuri MAGNUM din Buzău, anunță un câștig fabulos de 497.678 lei!

Sala de Jocuri MAGNUM din Buzău este încântată să anunțe un câștig extraordinar în valoare de 497 678 lei la Jackpotul de Inima Neagră!

Sala de Jocuri MAGNUM din Buzău este încântată să anunțe un câștig extraordinar în valoare de 497 678 lei la Jackpotul de Inima Neagră!

Un client al sălii noastre, a avut privilegiul de a se alătura listei câștigătorilor Magnumbet. Pentru a proteja confidențialitatea câștigătorului, îl vom menționa doar ca “Sebastian”.

Sebastian, angajat la Petrom și rezident al Brăilei, a vizitat sala noastră în repetate rânduri în trecut. Cu toate acestea, această vizită a fost una deosebită, deoarece nu a venit cu gândul de a câștiga Jackpotul. După ce a obținut un câștig de 10.000 lei la o altă sală concurentă, Sebastian a decis să-și încerce norocul și la noi.

La MAGNUM, a ales să joace la ruleta electronică, plasând pariuri între 2500 și 4000 lei. Cu determinare și curaj, Sebastian a investit în total aproximativ 7900 lei. Rezultatul? Un câștig fabulos în valoare de 497 678 lei la Jackpotul de Inima Neagră.

Acest câștig impresionant îl va ajuta pe Sebastian să își îndeplinească unul dintre marile sale visuri: să își cumpere un apartament.

Anul 2024 este cu adevărat unul norocos pentru clienții fideli MAGNUM, deoarece în fiecare lună s-a înregistrat cel puțin un câștig Jackpot Cards. Jackpot Cards reprezintă un premiu suplimentar oferit jucătorilor, alimentat cu un procent din fiecare pariu, putând ajunge la sume imense. Această caracteristică vine pe 4 nivele de premii (la treflă, romb, inimă roșie și inimă neagră), fiecare nivel având o valoare fixă a premiului, cea mai mare fiind la inimă neagră.

MAGNUM continuă să ofere experiențe de joc inegalabile și să contribuie la poveștile de succes ale clienților săi. Cu o prezență puternică și online, platforma magnumbet.ro asigură și pasionaților de jocuri de cazino online cea mai bună ofertă la depunere.

Articole similare