joi, 04 iunie 2020

S-au publicat posturile vacante pentru Titularizarea de anul acesta

A fost publicată lista posturilor vacante din învățământul buzoian, posturi ce urmează să fie scoase la concurs pe 17 iulie, cu ocazia concursului de Titularizare. La nivelul județului Buzău au fost încărcate în aplicația informatică de pe site-ul Ministerului Educației un număr de 947 de posturi.

„Este vorba despre 419 posturi și fracțiuni de posturi vacante în școlile din mediul urban și 529 de posturi și fracțiuni de posturi în mediul rural. Posturi ti­tularizabile pe perioadă nedeterminată sunt 95, dintre care 76 în mediul urban și 19 în mediul rural. De asemenea, vor fi scoase la concurs 852 de posturi cu valabilitate pe perioadă determinată”, a declarat Da­niela Palcău, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean.

Totodată, reprezentanții IȘJ Buzău anunță că la nivelul județului vor intra în restrângere 30 de posturi și 45 de completări a normei didactice.

„Ținând cont de nu­mărul de posturi, avem soluții pentru toate cadrele didactice, astfel încât nimeni să nu rămână pe dina­fară. Cele mai multe posturi care vor intra în res­trângere de activitate sunt în învățământul primar, ­res­pectiv 7”, a mai declarat Daniela Palcău.

Examenul scris pentru Titularizare are loc anul acesta pe 17 iulie. Potrivit metodologiei de organizare a concursului, profesorii care susțin Titularizarea, pentru angajarea pe o perioadă nedeterminată, trebuie să obțină cel puțin nota 7 la examen. De asemenea, înainte de examen, candidații care deja predau trebuie să obțină cel puțin media 7 la inspecția de la clasă.

VEZI AICI LISTA COMPLETA A POSTURILOR

 

loading...
error: Content is protected !!