Sport

S-au încurcat cu Șelimbăr

Gloria pierde la Cisnădie, iar promovarea directă se amână

Gloria n-a reușit să obțină punctul care ar fi propulsat-o direct în Superligă. Buzoienii au pierdut, 1-2, la Cisnădie, cu Șelimbăr.

Buzoienii au deschis scorul în minutul 13, prin Benzar, după o execuție frumoasă a mijlocașului trecut pe la Rapid și FCSB. Din păcate, Gloria nu a reușit să țină de rezultat mult timp, sibienii egalând în minutul 32, prin Visic.

După pauză, Gloria n-a jucat mare lucru, încercând să managerieze mai degrabă nisipul din clepsidre decât ostilitățile din teren. Golul doi al buzoienilor putea veni în minutul 62, atunci când Perianu a șutat din 9 metri pe colțul scurt, dar Roșca a salvat respingând în corner.

Dacă Gloria n-a înscris, au făcut-o gazdele, în minutul 72. Visic a reluat cu capul o centrare excelentă a lui Monea, de lângă un Crișan apatic. Mingea s-a dus la colțul lung, lăsându-l spectator pe Greab.

Pe final, Buzăul a atacat cu toate liniile, însă fără luciditate. Golul egalării nu a mai venit, astfel că promovarea matematică se lasă așteptată, cel puțin până marți, atunci când în Crâng va veni Unirea Urziceni

  • Gloria Buzău: Greab – Sg. Pîrvulescu, Dandea, Dobrosavlevici, R. Crișan, D. Dumitrașcu – Mat. Tănasă, Akhmatov, Prejmerean, Benzar – Chică-Roșă (cpt.)
  • Rezerve: Lăpădat – Ferraresso, Perianu, Nadolu, Șteau, Val. Dumitrache, Brîncoveanu, Sălceanu, Cr. Dumitru
  • Antrenor: Andrei Prepeliță

 

Articole similare