miercuri, 21 octombrie 2020

Romanescu a demisionat din fruntea PNL

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, Cristinel Romanescu, a demisionat din funcție în urma rezultatelor obținute de PNL Buzău la alegerile locale de duminică.

El spune că își asumă integral acest eșec: „Alegerile locale din septembrie 2020 sunt un obiectiv ratat pentru PNL Buzău. Îmi asum integral această neîmplinire. În consecință, am hotărât să îmi dau demisia de onoare din funcția de președinte al filialei. Am petrecut în această funcție câțiva ani extraordinari. Am reușit printre altele să obținem un scor istoric pentru candidatul nostru la alegerile prezidențiale, un scor bun la europarlamentare și avem acum filiale și candidați proprii în toate localitățile. Practic, am reconstruit organizația după ce fusese decimată de efectele ordonanței traseismului politic 55/2014 dată de PSD”, spune Romanescu.

Acesta mai afirmă că rămâne în continuare alături de Partidul Național Liberal: „Voi continua alături de Partidul Național Liberal. Voi susține organizația locală cu toată energia și experiența mea politică. Mulțumesc echipei PNL Buzău pe care am avut bucuria și onoarea să o conduc acești ani și mulțumesc buzoienilor care au avut încredere în noi”, mai spune deputatul Cristinel Romanescu.

1 COMENTARIU

  1. Demisia de onoare! Mă lași! A cerut Sică demisiile celor cu procente sub 24%, adică 7 președinți de la Buzău, Bacău, Brăila, Ialomița, Hunedoara, Timiș, Satu-Mare. Era și cazul. Poate acum să se dedice integral ping-pongului.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!