Actualitate

Reținuți după ce au furat mai multe catalizatoare

Doi tineri, în vârstă de 21 și 22 de ani, bănuiți de furt, au fost interceptați în trafic în localitatea Măgura, de către polițiștii din cadrul Postului de poliție Pârscov.

În urma controlului autovehiculului au fost găsite documente care atestau vânzarea de catalizatoare către o societate comercială. În urma cercetărilor s-a constatat că în perioada 15 octombrie – 11 noiembrie cei doi au sustras două autoturisme, 15 catalizatoare, două sisteme audio şi medii de stocare. Autoturismele au fost sustrase tot în scopul procurării catalizatoarelor, după care tinerii le-au abandonat. Mai mult, se pare că șoferul nu avea permis de conducere.

Persoanele vătămate în cazul acestor furturi au vârste cuprinse între 23 și 53 de ani şi sunt din Pătârlagele, Siriu, Pănătău, Pârscov și Vadu Pașii. Prejudiciul total a fost estimat de părţile vătămate la 17.000 de lei. Inițial tinerii, ambii din Viperești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

Articole similare