Actualitate

Reținuți după ce au condus beți și fără permis

Doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 50 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce s-au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice și, mai mult, nu aveau nici permis de conducere.

În ziua de 13  mai Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Vadu Pașii, la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa în localitatea de domiciliu. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest fiind înregistrat un rezultat de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost reținut peste 24 de ore.

Tot în aceeași zi, în municipiul Buzău a fost depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani care conducea autovehiculul beat și fără permis.  Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest fiind înregistrat un rezultat de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Articole similare