CulturăEducație

Reprezentație caritabilă a trupei de teatru a hasdeienilor

GEORGIANA, DANIELA, ANDREI, DIANA, MIHAELA, ROXANA este numele copiilor care, în urmă cu exact trei luni, au rămas orfani. Ei și-au pierdut pierdut ambii părinți într-un îngrozitor accident petrecut în comuna Țintești. Către acești copii se îndreptă gândul membrilor trupei de teatru a Clubului 3.14 din Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, care vor urca marți, 12 decembrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului „George Ciprian”, pentru a oferi ultima reprezentație a spectacolului  „BRAINSTORM”, adaptare a piesei de Ned Glasier Emily Lim și Company Three .

„Dincolo de solidaritatea din acele momente, copiii, care trăiesc în comuna Vadu Pașii, au nevoie de ajutorul nostru pentru putea trăi în condiții cât de cât acceptabile, ajutor care ar trebui gândit pe termen lung. Ultima reprezentație a piesei BRAINSTORM este dedicată lor. Așadar, mâine seară, dacă veți dori să donați pentru cei șase copii, membrii departamentului de voluntariat al Clubului 3,14 vor fi alături de urna în care puteți dona. Vă mulțumim în numele lor”, este mesajul coordonatorului trupei hasdeiene, Dănuț Solcan.

Trupa de teatru a hasdeienilor a oferit publicului mai bine de zece reprezentații ale acestei piese. De fiecare dată au primit aprecierea publicului, fie că este vorba de cel buzoian, fie de cel al celui de la Ideo Ideis unde a fost jucată în premieră, sau al celui de la Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău.

Este o piesă jucată cu dinamism, jucată altfel de liceenii de la Hasdeu, care au smuls lacrimi publicului. Este vorba despre 15 adolescenți care au pornit împreună în această aventură a teatrului pentru a da naștere „Brainstorm”, și vorbim aici de Andreea Marcu, Andrei Citrea, Anca Toader, Sabin Popa, Alexia Moise, Bianca Toader, Ruxandra Meșterelu, Maia Răduță, Izabela Scarlat, Vlad Galeș, Alexandra Hanganu, Mario State, Iris Balotă, Sara Oncioiu și Adelina Ghica, care au jucat cu o doză mare de emoție care s-a răsfrânt și asupra publicului. Cu siguranță că așa se va întâmpla și în această seară.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker